Marcella van Altena Dance & Partycentre

Prins Bernhardstraat 1, 2131 XJ Hoofddorp

Danscentrum Marcella van Altena is al sinds 1974 een begrip in Hoofddorp en omstreken.

De lessen die gegeven worden zijn voor kinderen vanaf 2,5 jaar die gezellig 1x in de week komen dansen tot aan de Selecties die tot ruim 12 uur in de week komen trainen.

Kiddy Dance vanaf 2,5 jaar - 4 jaar

Vroeg beginnen met dansen is niet alleen leuk maar ook verstandig. In deze cursus worden kinderen spelenderwijs vertrouwd gemaakt met muziek en beweging.

Kiddy Dance is ontstaan uit het idee dat er voor deze leeftijdsgroep weinig bewegingsactiviteiten zijn die een speels karakter hebben, maar waarbij ook wordt gelet op de algemene sociale ontwikkelingen, motorische vaardigheid en ontwikkelen van enthousiasme voor bewegen op muziek.

 Jazz/Showdance vanaf groep 1 - voortgezet onderwijs

Een zeer populaire cursus waarin een combinatie is gevonden van Film, Musical, Show en Jazz-dance. De leeftijdsgroepen zijn zorgvuldig opgebouwd t/m volwassen. Vanaf oktober t/m januari wordt gewerkt aan een thema waar de dansers begin februari hun certificaat voor kunnen halen. Daarna starten de voorbereidingen voor de grote theatershow die eind juni 3x in Schouwburg ‘de Meerse’ te zien zal zijn. 

Hiphop/Streetdance vanaf groep 1 - voortgezet onderwijs

Hiphop/Streetdance Voor de jeugd en volwassenen absoluut niet meer weg te denken in deze tijd! Zelfs de allerkleinsten  kunnen op een speelse wijze leren Hip-Hoppen. Buiten het feit dat je net zo leert dansen als wat je in de videoclips ziet, is het fantastische manier om jezelf uit te leven.

Tapdance vanaf groep 3 - voortgezet onderwijs

Alweer een aantal jaren geleden gestart met Tapdance. Tapdance is vooral verslavend en de pootjes kunnen niet meer stil blijven staan.

 

Vanaf de start van het seizoen worden er ook op zondagen leuke workshops aan geboden die voor iedereen toegankelijk zijn. Je hoeft dus niet perse lid te zijn van Marcella van Altena en je kunt voor elke workshop los reserveren.