De droom van iedere voetballer! Jonger Oranje geeft iedereen (jongen/meisje) in de leeftijd 5-18 jaar de kans om hun droom te verwezenlijken: profvoetballer worden. Jonger Oranje is supertrots op de samenwerking met profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie, waardoor elke voetballer in Nederland ontdekt kan worden door een profclub. Daarbij krijg je de garantie dat je bekeken wordt door scouts én een fantastische voetbaldag hebt!

Jonger Oranje Talentendag

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag, die duurt van 9.45 uur tot 15.00 uur, staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent(ontwikkeling). Je speelt een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij je tegen leeftijdsgenootjes voetbalt, je maakt nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en je wordt bekeken en beoordeeld door scouts van een profclub. Je krijgt de kans om jouw droom te verwezenlijken: gescout worden door een club uit de Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

Speel met Jonger Oranje oefenwedstrijden tegen profclubs

De scouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties in de leeftijdscategorieën Onder 9 (2011, 2012 en 2013), Onder 11 (2009 en 2010) en Onder 13 (2007 en 2008). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelde Jonger Oranje afgelopen seizoen oefenwedstrijden tegen AZ, Borussia Dortmund en Liverpool.

Geef je snel op voor Jonger Oranje

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan de Jonger Oranje Talentendag? Meld je dan direct aan!