Zit jij vanwege de Corona crisis ook veel thuis en weet je niet goed wat je allemaal kan doen?

Speel dan de nieuwe Escape Room @ Home game van RentTourBuy! Met deze game haal je via jouw eigen tablet of smartphone een heuse Escape room in huis!

Hoe speel je het online escapespel

Je speelt de game namelijk via de app waardoor je het huis niet hoeft te verlaten. Je krijgt 1 uur de tijd om te ontsnappen uit bijvoorbeeld een boerderij, hotel, kasteel of groot landhuis. Je kan de Escape Room in je eentje spelen maar ook in teams tot 5 personen.

Voor jong en oud

De Escape Rooms zijn voor jong en oud, heel leuk om dus met het hele gezin te spelen! Wel zo leuk in deze bijzondere tijden. Per leeftijdscategorie is er een Escape Room beschikbaar met uiteraard een eigen thema dat past bij jouw leeftijd. Om de uitgang te vinden moet je diverse raadsels oplossen, (internet) zoekopdrachten voltooien en leuke foto- en video-opdrachten maken. Per opdracht ontvang je dan een aanwijzing waarmee je de uitgang zo snel mogelijk zou moeten kunnen vinden.

Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Je kan de game spelen wanneer je maar wilt! 

Met jouw unieke inlogcode kunnen jullie de Escape Room @ Home één keer spelen. Zetten jullie de snelste tijd neer? Wil je een Escape Room cadeau doen aan je vrienden, familie of collega’s? Neem dan contact met RentTourBuy op via info@renttourbuy.nl of bel met 06-44644805