Sloep huren in Haarlem leuk als familie-uitje

Door één van de elektrische sloepen van Greenjoy te huren in Haarlem heb je de mogelijkheid om Haarlem met haar grachten op een unieke manier te beleven. Het is ook mogelijk om een sloep te huren voor een dagdeel en een tocht te maken over de ‘Mooie Nel’ of rondje Haarlem!

Een boot huren bij Greenjoy is zo geregeld

Bij Greenjoy huur je eenvoudig een elektrische boot in Haarlem. Volg onderstaande stappen en binnen enkele minuten heb je een sloep gereserveerd.

  1. Je reserveert online tegen de scherpste prijs. Een sloep huren kan bij Greenjoy zelfs tot 10 minuten van te voren!
  2. Activeer de sloep heel eenvoudig met jouw eigen mobiele telefoon
  3. En varen maar... ga op avontuur.. besturen van de sloep is heel eenvoudig!

Varen met Greenjoy is leuk met kinderen

Varen is ideaal om te doen met kinderen. als het lekker weer is, neem je kinderen mee naar een stukje water waar de kinderen lekker kunnen zwemmen, zoals in de Mooie Nel of bij de Molenplas. Gewoon een beetje dobberen is ook lekker, vooral als je op een rustige plek wil bijkomen van jouw drukke werkzaamheden. De kinderen kunnen dan lekker het water in en jij geniet ondertussen van prachtige natuur om je heen. 

Greenjoy boot is geschikt voor kinderen

Je zou het niet zeggen, maar veel boten zijn niet zo geschikt voor kleine kinderen. De Sloepen van Greenjoy zijn ruim opgezet, hebben weinig hoogteverschillen, varen enorm stabiel en hebben een hoge rand,  waardoor het heel goed varen is met kinderen. Natuurlijk wel een zwemvestje om voor de veiligheid. Zorg dat er weinig op het dek slingert, zoals touwen en spullen, waarover kinderen kunnen vallen.

Zwemvesten

Greenjoy heeft standaard geen zwemvesten aan boord. Neem dus je eigen zwemvesten mee van huis. Mocht je geen zwemvesten hebben, kijk dan eens bij de scouting zeeverkenners in Haarlem, die hebben heel veel zwemvesten en die kun je vast huren of tijdelijk eventjes lenen. Natuurlijk kun je ook bij bol.com verschillende zwemvesten kopen voor kinderen. Let wel op het gewicht. Je hebt al een Intex opblaasbaar zwemvest voor € 8,99! 

Elektrisch varen zóveel leuker

In een elektrische boot vaar je zonder motorgeluid. Hoe fijn is dat! Je kunt rustig met je medepassagiers praten. Je verstoort de natuur niet, de vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen of je ervaart absolute stilte - op het klotsen van het water tegen je boot na. Als je in de buurt van de Liede, kun je heel dichtbij genieten van de broedende lepelaars! Hoe bijzonder is dat! En een elektrische boot stuurt heel eenvoudig, voelt prettig aan en heeft geen stinkende uitlaatgassen.

Kindvriendelijke aanlegplaatsen

Er is niets saaiers voor kinderen dan varen met ouders die vervolgens aanleggen in verlaten havens of te drukke strandjes. Haarlem kent heel veel leuke plekjes waar je kunt aanleggen en waar de kids zich kunnen vermaken, zoals het stadsstrand bij de Oerkap of de Molenplas, waar je heerlijk op het terras kan zitten, terwijl de kinderen in het water plonsen. En paviljoen Loef is ook een uitstekende plek, met speeltuintje en is makkelijk te bereiken via de Mooie Nel. Je kunt dan heerlijk op het terras een drankje doen of lunchen en de komende paar uur heb je letterlijk geen kind aan ze.