Altijd vers sneeuw en lekker skiën of snowboarden bij Snowplanet in Spaarnwoude  

Heuvelweg 6-8, 1981 LV Velsen-Zuid

  Ben jij een echte sneeuwliefhebber? Heerlijk met je ski’s de bergen af of met een snowboard? Kinderen hoeven deze liefhebberij zeker niet in de weg te staan. Ook baby’s, peuters en kleuters kunnen mee op de wintersport. Maar je moet natuurlijk wel goed voorbereid zijn!

  Bij SnowPlanet ga je helemaal uit je dak in de sneeuw!

  Natuurlijk kun je proberen je eigen kindje te leren skiën, maar beter is je kindje in een miniklasje onder te brengen. Met de andere kinderen samen is het hartstikke gezellig en het is zo veilig.

  Het skiën leren ze daarbij spelenderwijs onder poortjes door of door huisjes. De ski-juffen en ski-meesters van SnowPlanet weten heel goed hoe ze met peuters en kleuters om moeten gaan om ze te laten wennen aan die lange latten die alle kanten op glijden.

  De MiniClub

  Skiën kan al vanaf 3 jaar bij De MiniClub. Je leert spelenderwijs de eerste beginselen van het skiën. Het is dus een voorbereiding op de eerste skilessen. Deze cursus duurt 3 weken, één les per week. SnowPlanet zorgt voor de ski's, skischoenen en helmen. Je hebt alleen een skipak en handschoenen nodig.

  Proeflessen en ski-, snowboardcursus

  Kennismaken met de Wintersport? Volg dan eerst eens een proefles. Op diverse vaste tijdstippen worden proeflessen gegeven. Gedurende een lesuur krijgen de kinderen de basistechnieken van bijvoorbeeld snowboarden, skiën te leren. Kijk op de website van SnowPlanet voor de actuele data.

  Adres

  • Adres: Heuvelweg 6-8
  • Stad:  Velsen-Zuid
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  1981 LV