Word jij de indoor voetgolfkoning of -koning? Voetgolf of Footgolf wint snel aan populariteit en dat is niet zo gek. Er zijn in Nederland steeds meer plekken waar je buiten of binnen op een golfbaan of speciaal geprepareerd gebied kan voetgolfen. Je overwint afstand en eventuele obstakels om uiteindelijk de bal te ‘putten’. De Midget Voetgolf brengt dit leuke spelletje naar binnen. Er zijn 18 speciaal ontworpen en daardoor unieke voetgolfbanen die zowel voor de minder geoefende als geoefende spelers leuk en uitdagend zijn. Test je techniek en gevoel op de verschillende banen en probeer in zo min mogelijk schoten de bal te putten. Competitie tegen anderen en jezelf. 

Indoor Midget Voetgolf

Een soort midget golf, maar dan met een voetbal en je voet! Supergaaf!

Uniek in Nederland is deze voetgolf. Zonder club en balletje maar met je eigen voet en een voetbal ga je 18 spectaculaire holes af. 

De holes zijn zeer origineel. Je kunt koppen, volleys maken en de laatste banen zijn echte finales!

Reserveer nu jouw partijtje

Snelheidsmeter

Daag je vriendjes en of vriendinnetjes uit! Wie schiet het hardst?

De Voetbal arena

Een potje panna, een partijtje voetballen, voetvolley, noem het maar op en het kan in de voetbal arena. 

Leuke kinderpartijtjes:

Er zijn verschillende leuke kinderfeestjes te organiseren bij Midget Voetgolf. Midget voetgolf biedt verschillenden jongens en meisjes feestjes aan voor een onvergetelijk verjaardagsfeest. Kijk op hun website voor een overzicht van de inhoud en de prijzen.

Reserveer nu jouw partijtje