Toneelles (4-6 / 6-10 jaar). 

Heb je altijd al op een podium willen staan? En vind je het leuk om in de huid te kruipen van een mooie prinses, een gevaarlijke leeuw of een gemene tovenaar? Dat kan! Kom toneellessen volgen bij De Toverknol!

In acht weken tijd leer je op allerlei manieren acteren: verbeelding, samenspel, emoties en het lichaam. Tijdens de laatste les presenteer je wat je geleerd hebt aan ouders, opa's en oma's, vriendjes en iedereen die wil komen kijken.

PROEFLES VOLGEN? Wil je een proefles volgen? Dat kan in de eerste les van de nieuwe cursusreeks! Je kan dit vermelden in het inschrijfformulier. Inschrijven voor de reguliere cursus kan natuurlijk ook zonder eerst een proefles te volgen! De kosten van een toneel-proefles zijn € 10,-. De (proef)lessen worden gegeven door actrices van kindertheater de Toverknol.Cursusduur is 8 lessen van 60 minuten en kost € 80,-.

Musicalles (6-10 jaar)

Wat gebeurt er als je muziek hoort? Wil je gaan dansen, zingen, of reis je naar een andere wereld? Tijdens de lessen leer je hoe je zang, dans en toneel met elkaar kunnen verbinden.

In de lessen gebruikt de Toverknol bestaand en door jullie zelf gemaakt materiaal. Je leert energie, concentratie en aandacht te combineren. In de laatste les presenteren jullie wat je geleerd hebt aan ouders, opa's en oma's, vriendjes die komen kijken.

PROEFLES VOLGEN? Wil je een proefles volgen? Dat kan in de eerste les van de nieuwe cursusreeks! Je kan dit vermelden in het inschrijfformulier. Inschrijven voor de reguliere cursus kan natuurlijk ook zonder eerst een proefles te volgen! De kosten van een musical-proefles zijn € 10,-. De (proef)lessen worden gegeven door actrices van kindertheater de Toverknol.Cursusduur is 8 lessen van 60 minuten en kost € 80,-.

Startdatum Toneellessen

 • Maandag 9 september
  16.00 uur: Toneelles (Amsterdam en Haarlem)
 • Woensdag 11 september
  16.00 uur: Toneelles (Amsterdam en Haarlem)
 • Vrijdag 13 september
  16.00 uur: Toneelles (Amsterdam en Haarlem)

Startdatum Musicallessen

 • Maandag 9 september
  17.00 uur: Musicalles(Amsterdam en Haarlem)
 • Woensdag 11 september
  17.00 uur: Musicalles (Amsterdam en Haarlem)
 • Vrijdag 13 september
  17.00 uur: Musicalles (Amsterdam en Haarlem)