Tekenen en Schilderen bij Mikakunst in Haarlem

Surinamepad 11-A01, 2035 VS Haarlem

Trek je oude kleren aan en maak prachtige, bonte schilderijen en tekeningen! Fantaseer er maar op los. Je krijgt opdrachten die je soms alleen maakt en soms met de hele groep. Mikakunst heeft verf, houtskool, verschillende soorten krijt, kleurpotlood, inkt en ecoline. Bij Mikakunst leer je echt de basis. Je leert over de materialen waarmee je werkt, maar ook over de verschillende manieren waarop je ze kunt gebruiken. Je krijgt les van een echte kunstenaar, die je op een andere manier leert kijken.

Mikakunst biedt voor kinderen een tekencursus aan op de woensdag- en vrijdagmiddagen. Wil je mee doen? Meld je dan van tevoren even aan zodat je altijd gegarandeerd bent van een plekje. Dat kan via email: mika_chu@quicknet.nl of telefoon: 06 - 499 797 82

Het atelier is bedoeld voor kinderen die het leuk vinden om te tekenen en te schilderen, of die er kennis mee willen maken.

Er worden verschillende tekentechnieken aangeboden en je leert kijken naar hoe dingen er in het echt uitzien. Dieren, mensen, landschappen, huizen, bomen, knuffels... maar nog belangrijker is hoe de maker het zelf ziet en er zijn eigen beeld en fantasie bij gebruikt. De spontane kindertekening blijft hierdoor zeker in tact.