Een ninja is een Japanse krijger. Ninja’s werden vooral ingezet voor spionage of voor een-op-eengevechten. Op grote slagvelden waren ze niet te vinden. Ninja’s waren vooral actief tussen de 12de en 19de eeuw, met een hoogtepunt in de 16de eeuw. De krijgers konden een groot aantal wapens gebruiken en waren bovendien meesters in illusies en psychologie.

Meer info ►

Word een té coole Ninja

Droom jij ook weleens dat je een Ninja bent? Dat kan echt! Word een té coole Ninja op de Ninja Academie in Heemskerk!
 
Discipline, zelfvertrouwen, concentratie, coördinatie, geheugen... Dat leer je allemaal tijdens de spannende lessen van Ninja Academie in Heemskerk. En zo verbeter je direct je conditie, lenigheid, kracht, motoriek en snelheid!
 
Je begint de les met een uitgebreide warming-up. Je doet spelletjes en oefeningen om kracht, conditie en lenigheid op te bouwen. Als de spieren warm zijn, doe je set-ups en pushups en rek en strek oefeningen.
 

Ninja workshop in Heemskerk: hoe word je een echte Ninja?

Ninja’s kunnen zich verstoppen als een kameleon, rollen als een tijger en zijn snel zijn als een jachtluipaard. Daarnaast leren we geheime vechttechnieken, zodat we tegen aanvallen van de vijand bestand zijn. Als we de geheime technieken van de ninja’s geleerd hebben nemen we jullie mee op een belangrijke missie, waarin jij met je team de strijd aangaat met woeste draken en levensgevaarlijke samoerai.


 

Discipline voor kinderen in Heemskerk

Ninja Academie is een Ninja school waar zelfverdedigingslessen worden gegeven die bestaan uit meerdere onderdelen. 

De Ninja Academie geeft diverse stijlen van de traditionele, uitgebreide Ninja training. Deze trainingen zijn gebaseerd op de trainingen die volgens de martial arts traditie vroeger in Japan werden gegeven. Hieronder vallen ook de traditionele wapens waaronder bijvoorbeeld de Katana: het zwaard, de Shuriken: de werpsterren, de Yari: de speer, en nog meer. Voor meer informatie over wapens ga naar Trainingen / Ninpo Kobujutsu.

Zelfverdediging voor kinderen in Heemskerk

Ook geven zij les in de zelfverdediging gebaseerd op Ninja technieken in de huidige tijd, zodat iedereen zich goed kan leren verdedigen tegen aanvallen op straat die nu voor kunnen komen, dit kunnen aanvallen zijn met en zonder wapens. Al onze trainingen zijn geschikt voor dames en heren en voor jong en oud.

Ninja training voor jong en oud!

Ook besteden ze aandacht aan het mentale deel van een zelfverdedigingssituatie. Ook meditatie is een onderdeel van de training. Dit is erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je niet in paniek raakt als je op straat wordt aangevallen. Maar de meditatie is ook goed om teveel stress, spanningen en langdurige negatieve emoties op te lossen en te verwerken. Dit voorkomt een hoop blokkades in het lichaam. Blokkades in het lichaam kunnen voor fysieke problemen zorgen zoals: hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, last van de spieren, slapeloosheid enzovoort. Het is dus belangrijk deze blokkades op te lossen of nog beter: te voorkomen. Het is dus een krijgskunst ter ontwikkeling van lichaam, geest en zelfvertrouwen.

Dus voor iedereen is er een training!