De HangOut is vanaf 2022 nu ook voorzien van een surfschool in surfersparadijs Wijk aan Zee. Raak bekend met onze passie en ervaar het golfsurfen! Van jong tot oud, van privé tot groepslessen, van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsuitjes: bij ons ben jij aan het juiste adres.

Surflessen voor kinderen

Tijdens de surfles voor kinderen ligt de focus niet op presteren, maar op het genieten. De kids leren op speelse wijze golfsurfen. Kom surfen bij Surfschool De Hangout!

Golfsurfen is natuurlijk een super gave sport, maar bij Surfschool De Hangout geldt: Plezier staat voorop! Bij de surflessen voor kinderen gaat het dus niet om het presteren, maar vooral om samen plezier te hebben in het surfen en lekker actief te zijn! Bij Surfschool De Hangout op het strand maak je nieuwe vrienden en leer je super veel over onze zee en de natuur.

Surflessen voor kids

Golfsurfen kan een beetje spannend lijken, maar de surfleraren van Surfschool De Hangout doen er alles aan om jou een fijne en vooral plezierige surfles te geven in de zee bij Wijk aan Zee. Aan het begin van de surfles voor kinderen krijg je allereerst een lekkerzittende wetsuit. Deze houdt jou lekker warm in de Noordzee. De surf leraar of lerares geeft daarna een korte instructie over het surfboard en de veiligheid. Ze doen een tof spel als warm-up en dan gaan jullie lekker golfsurfen!

De surflessen voor kids bieden ze aan voor de leeftijd 6-12 jaar. Alle kinderen moeten in het bezit zijn van zwemdiploma A en B. Voor iedere leeftijdgroep heeft Surfschool De Hangout een geschikte manier van surfles geven.

Meer info ►

Surflessen voor tieners

Opzoek naar wat stoere afwisseling tijdens je dagelijkse bezigheden? Ga dan surfen! Ook als beginneling kun je met een surfles al prima je eerste golf pakken en het is vooral ook heel leuk. Surfschool De Hangout geeft uitdagende surflessen aan tieners en heb je meer uitdaging nodig, dan kun je ook altijd Kitelessen krijgen bij de surfschool.

Meer info ►

Surfles proefles voorKids & Tieners

Wil je weten of surflessen wat is en ben je enthousiast geworden, dan biedt Surfschool De Hangout een 90 minuten les aan om kennis te maken met het golfsurfen. Vind je het echt te gaaf, dan kun je natuurlijk je skills verbeteren door meer lessen te nemen.

Surfkamp in de Zomervakantie in Wijk aan Zee

Op surfkamp gaan in de zomervakantie was nog nooit zo leuk! De sport groeit enorm snel en daarmee ook de gezelligheid op de surfkampen in Nederland. Ga samen met je familie, vrienden of vriendinnen op surfkamp in de zomervakantie en beleef op die manier een week vol sport, fun en maak nieuwe vrienden. Met de voeten in het zand, je haren in de zee en de gezicht in de zon. 

Zomer surfcamps bestemmingen

De meeste mensen denken aan Frankrijk, Spanje en Portugal als opties voor een surfkamp in de zomervakantie. Al zijn er meer opties dan je misschien eerst denkt. Wist je dat je in Wijk aan Zee ook goed kan surfen als de condities meezitten?

Wijk aan Zee heeft een gave surf hotspot! Op vakantie in eigen land was nog nooit zo populair als de dag van vandaag. Dit sluit niet uit dat je kan surfen en genieten van zon, zee en strand! 

Zomerkamp Waterman dagkamp

Bij het Waterman Kamp zullen kids en tieners een programma van 5 dagen volgen. De toekomstige watermannen worden dagelijks van 09:30- 16:00 vermaakt met de tofste (water)activiteiten. Na een heerlijke dag aan het strand, in de duinen en in zee komen paps en mams je weer ophalen! 

Meer info ►