De leukste week in de schoolvakanties

De Funweek is de ultieme week voor kinderen. Iedere schoolvakantie (behalve de zomervakantie) van maandag t/m vrijdag ski- of snowboardles. De lessen worden op verschillende niveaus aangeboden.

Info & Aanmelden ►

De SnowWorld Amsterdam Super coole Kids/TeensWeken betekent heel de dag sneeuw en FUN voor kinderen van 5 t/m 17 jaar!

De Kidsweken en Teensweken bij SnowWolrd Amsterdam zijn weer helemaal terug! Joepie, de hele dag skiën en snowboarden in de sneeuw! Maar natuurlijk ook lekker spelen en glijden, kortom fun voor kinderen van 5 tot en met 17 jaar!

De weken zijn ingedeeld in:
• KidsWeken (4 t/m 5 jaar)
• KidsFunWeken (6 t/m 12 jaar)
• Teensfunweken (13 t/m 17 jaar)

Het programma duurt dagelijks van 8.30 – 18.00 uur.

Wat kun je verwachten op deze dag?

De weken staan zoals altijd helemaal in het teken van sport, spel, lol en plezier voor kinderen. Je kunt alleen komen, met je broertje of zusje, of met vriendjes. Je bouwt gemakkelijk een band op met alle leeftijdsgenootjes en de leraren. Elke dag zijn wij ruim drie uur op de piste om te skiën of snowboarden. Naast een pisteprogramma zal er ook elke dag een leuke en sportieve (buiten)activiteit zijn.

Info & Aanmelden ►

Zelf je boterham meenemen is niet nodig. Erg fijn want van al die activiteiten krijg je honger. De gezamenlijke lunch, snack, diner en drinken zijn inbegrepen in de prijs. Tevens zullen wij tijdens de lunch zorgen voor fruit. Als afsluiting van de week is er een wedstrijd en kunnen de kinderen en hun ouders daarna meedoen met de afsluitende barbecue.
Aan het einde van de week krijg je uiteraard een diploma, medaille en een persoonlijk fotomapje van jouw leraar!

Snowcamps: gave vakantiekampen voor kinderen in de schoolvakantie

Programma:

Ons snowcamp staat geheel in het teken van sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw. Dit vijf daagse camp is speciaal voor kids die geen genoeg kunnen krijgen van de kou. Of je nou een record wil breken op ski’s, coole freestyle moves wilt leren maken op een snowboard of voor de aller eerste keer in de sneeuw staat, tijdens deze week krijg je les op je eigen niveau. Dus alle sneeuwballenmakers opgelet, meld je snel aan!

Iedere schoolvakantie* voor kinderen van 6 t/m 16 jaar:

  • Maandag t/m vrijdag 8:30 tot 18:00 uur
  • Volledig verzorgd
  • Verantwoorde lunch en diner
  • Iedere groep een vaste begeleider
  • Inclusief materiaal

Info & Aanmelden ►