Wil jij kunnen tekenen en schilderen als een échte kunstenaar? Bij het Open Kinderatelier leer je jezelf uitdrukken vanuit je eigen puurheid. Het is één grote, creatieve ontdekkingstocht.

Mikakunst biedt voor kinderen een tekencursus aan op de woensdagmiddag

Het atelier is bedoeld voor kinderen die het leuk vinden om te tekenen en te schilderen, of die er kennis mee willen maken. Diverse teken- en schildermaterialen komen aan bod. Je mag zelf mee bepalen aan welk onderwerp van thema je wil werken.

Workshop Schilderen voor Kinderen

Er worden verschillende tekentechnieken aangeboden en je leert kijken naar hoe dingen er in het echt uitzien. Dieren, mensen, landschappen, huizen, bomen, knuffels... maar nog belangrijker is hoe de maker het zelf ziet en er zijn eigen beeld en fantasie bij gebruikt. De spontane kindertekening blijft hierdoor zeker in tact.

Iedere woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur

En natuurlijk zoals altijd zullen de kinderen worden voorzien van een glas limonade en wat lekkers!

Open Jongeren Atelier voor de leeftijd 12 t/m 20 jaar

Speciaal voor de ouderen kinderen en jong volwassenen heeft MikaKunst Open Atelier op vrijdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur.

Kinderen, jongeren en jong volwassenen  kunnen met hun eigen creatieve ideeën binnen dit thema de prachtigste schilderijen maken onder de professionele begeleiding van Mikakunst.

Expositie

Ieder jaar in april is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een groepsexpositie.
Want zeg nou zelf, bij het maken van kunst hoort toch zeker ook een heuse expositie?