Fien & Teun Circus op de boerderij

Nu in de bioscoop

Op zaterdag 3 februari is de nieuwste film van Fien & Teun in première gegaan. Dit is alweer de derde film over dit vrolijke boertje en boerinnetje. Bij de twee eerdere films waren wij ook geweest, dus de verwachtingen waren hoog. Samen met Melle mocht ik naar de première, altijd weer een leuk moment om samen zoiets te mogen doen. Bij aankomst stonden Fien & Teun ons al op te wachten en kon Melle met zijn grote vrienden op de foto! Daarna kregen we nog iets lekkers voor tijdens de film en namen we plaats in de mooie zaai van Kinepolis Dordrecht.

Bekijk hier het filmje van de premiére en het interview met Melle!

Reserveer hier je kaartjes

Circus op de boerderij

In de nieuwste Fien & Teun film, hebben het boertje en boerinnetje een verrassing voor het varkentje Sebastiaan.

Sebastiaan het Varken is bijna jarig en Fien en Teun willen hem verrassen met een leuk verjaardagsfeestje. Wanneer ze een oude circuswagen in de weide ontdekken, hebben ze meteen een idee: laten we een circus maken! Het moet natuurlijk wel een verrassing blijven voor Sebastiaan, dus mogen ze niks verklappen. Samen met hun dierenvriendjes oefenen Fien en Teun hard, maar een circus maken is nog niet zo makkelijk. Als Teun per ongeluk Mevrouw Konijn laat verdwijnen tijdens een goocheltruc, dreigt het hele feest in de soep te lopen. Gaat het Fien en Teun lukken om het circus op tijd klaar te krijgen voor Sebastiaans verjaardag? Een grappig avontuur met lachwekkende dieren en een paar leuke trucjes staat je te wachten! 

Melle vond de film geweldig! We hebben meegezongen met de liedjes en gelachen om de grapjes. Heerlijk om je kind zo te zien op gaan in het verhaal. Door de mix van vrolijke, vertrouwde liedjes en een paar nieuwe deuntjes, is er voor de kids dus heel veel herkenning. Je kunt alle liedjes ook voorafgaand aan de film al luisteren op Spotify

Bekijk hieronder de trailer van de film!

Bezoek de bioscoopfilm Fien & Teun Circus op de boerderij

Deze heerlijke film is de hele voorjaarsvakantie te bekijken bij diverse bioscopen in je eigen regio! Bekijk in de Go-Kids agenda bij welke Pathé en Kinepolis je de film kunt bekijken!

Bestel hier je tickets

Wil je meer informatie over Fien en Teun en deze film, kijk dan hier!

Karin van den Engel