Leuke uitdeel traktaties of cadeautjes om te geven tijdens de Corona Tijd

Je bent jarig geweest en hoewel het een rare tijd is, zeker met jouw `verjaardag. Kun je toch, ondanks de corona beperkingen op een leuke manier trakteren. Je krijgt vast allerlei lieve berichtjes via de digitale wereld, vrolijke kaartjes in de brievenbus of er hangen misschien wel cadeautjes aan de deurkruk. Jouw hele klas heeft waarschijnlijk ook hele lieve berichtjes gestuurd of jou misschien wel toegezongen. Nu, dan wil je natuurlijk ook wel je hele klas trakteren... maar hoe doe je dat?

Trakteren tijdens de corona tijdperk met Paashaas traktatiebakje

Schattig zijn deze paastraktatie-bakjes. We hebben een speciale werktekening gemaakt voor je. Deze gratis printable of werktekening kun je bij ons downloaden. Download en Print het bestand uit en volg de eenvoudige montage-instructie. Vul je konijntje met paaseitjes en je hebt een hele schattige tractatie. Als je er 2 gaatjes in prikt en een touwtje doorheen rijgt, dan kun je ze ook aan een deurkruk hangen. Een leuke verrassing voor je vriendje of vriendinnetje, waar je helaas eventjes niet mee kan spelen. Je hebt dus weinig nodig voor deze traktatie, alleen wat geduld om te knippen. Deze paasbakjes zijn natuurlijk niet alleen leuk als traktatie, maar ook tijdens het paasontbijt of -lunch. 

Wat heb je nodig:

Download hier de beschrijving en template.

Lieve paas traktatie! Simpel te maken!

Heel makkelijk te maken en ze zijn zo schattig! Je kunt natuurlijk ook de hoofdjes gebruiken om op een rietje te plakken. Voor het paasontbijt. We hebben een speciale werktekening gemaakt voor je. Deze gratis printable of werktekening kun je bij ons downloaden. Download en Print het bestand uit en volg de eenvoudige montage-instructie. Wat heb je nodig:

Download hier de beschrijving en template.

 

Een brievenbus traktatie; toch een feestje in deze Corona tijd!

Jarig zijn in deze Corona tijd kan feestelijk zijn, maar is toch een beetje anders. Al een jaar lang kijkt je kind uit naar een feest, cadeautjes en natuurlijk trakteren op school! Dat is helaas niet mogelijk, maar we hebben wel een tip voor je: een brievenbus traktatie!

Je kijkt er zo naar uit; trakteren! En dan komt er een Corona virus het land binnen en sluiten de scholen de deuren. Maar natuurlijk kun je er altijd wel een feest van maken. De Klas kan digitaal voor je zingen en jij kan trakteren... toch? Wat denk je van een traktatie voor de hele klas die door de brievenbus kan? Je stuurt het per post of je maakt een fietsronde langs alle kinderen en gooit het zelf door de brievenbus met je naam erop. Ben je gelijk in beweging, heb je een gezellige activiteit en je bespaart op de postzegels.