Dit is de Go-Kids regio Haarlem nieuwsbrief.  
Kun je deze email niet goed bekijken? 
Open in je browser. 
Klik hier voor alle activiteiten in onze agenda!

Open play Nerfen!

Bij Blast-Zone in Haarlem gaat de Nerf-gymles gewoon door! Dus heb je geen school en ook geen zin om de hele dag op de bank te hangen? Sluit je dan bij onze Nerf-battle aan. Onder begeleiding van Cpt. Wesley kunnen jullie verschillende speltypes spelen, die je vast wel kent uit de populaire videogames.

Iedereen vanaf 7 jaar kan meedoen.
Reserveer nu alvast ►

15% Go-Kids korting

Heerlijk klimmen en klauteren bij Chimpie Champ Aalsmeer, de leukste overdekte speeljungle van Nederland voor kids in de leeftijd van 1 tot 12 jaar. Lekker binnen spelen in de omgeving Aalsmeer is een gegarandeerd succes! Voor de jonge kinderen heeft Chimpie Champ een speelgedeelte op een zachte mat.
Op vertoon van de kortingsfoto krijgt je 15% korting!
Klimmen maar ►


Kom jumpen bij Street Jump Haarlem

Jump gezellig met al je vriendjes en vriendinnetjes van de ene naar de andere trampolines bij Street Jump Haarlem. Dit is mogelijk op een van de 10 verschillende area's. Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. Hoe super gaaf is dat!!

 
Probeer eens een salto ►

15% Go-Kids korting

Indoor midgetgolf in het donker alleen verlicht door blacklight dat is Glowgolf in Aalsmeer. De banen, de obstakels op de banen en de golfballen geven licht waardoor het Oer Hollandse spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt.

Op vertoon van de kortingsfoto krijgt je 15% korting!
15 holes in het donker ►

24Baby.nl is…

… er voor alle (aanstaande) ouders. Met betrouwbare informatie willen zij een bijdrage leveren aan gezonde zwangerschappen, gelukkige baby’s en zelfverzekerde ouders.


Ukkie van Puckie in Haarlemse Kweektuin

Deze dag is er van alles te doen voor de kinderen bij Kweekcafé Haarlem en yogaschool Innerwork in samenwerking met Ukkie van Puckie.

Voor kids: leeftijd 4 t/m 12 jaar. Onder de 4 jaar is begeleiding van de ouders gewenst.
Kijk eens wat leuk ►

Sporten voor het goede doel met Sportfever

Op 15 maart staken de basisscholen. Buitenschoolse opvang Sportfever zorgt voor een leuke invulling van deze dag, ook voor kinderen die niet op deze opvang zitten! Die vindt plaats op SportBSO Heemstede, de Kickies, Duinclub (Zandvoort) en Terrasvogels (Santpoort Zuid)

Kom een héle dag sporten, lol maken en pannenkoeken eten. Het inschrijfgeld komt ten goede van een goed doel!
Meld je voor 8 maart aan! ►

15% Go-Kids korting

Oefen en show je jumping skills. Een salto vooruit. Of achteruit. Een flikflak op de tumbling lane. En dan uitkomen bij de basket voor die perfecte dunk. Dat kan als je komt freejumpen bij Jump Xl in Aalsmeer!

Op vertoon van de kortingsfoto krijgt je 15% korting!
Lekker springen ►

Foam slijm maken | Speeltuin de Papegaai

Vandaag een nieuwe slijm workshop van Made by Melissa in Speeltuin de papegaai! Jullie gaan foam slijm maken, lekker slijm met foamballetjes erin!! Je kunt je bakje na afloop nog mooi versieren, wil je liever een glazen potje? Neem een klein groente potje of jam potje mee, ook deze kun je leuk pimpen met de versiering die Melissa meeneemt! 
Daarna lekker spelen! ►

Boogschieten, kampvuur en spelen

Op 15 Maart 2019 is er een stakingsdag voor de scholen. Jeugdland Hoofddorp opent de hele dag zijn deuren voor alle kinderen die lekker willen komen spelen, niet bij een BSO terecht kan of geen oppas heeft die dag.


Samen gaan jullie er een gezellige dag van maken!
Konijnen knuffelen ►

Het leven aan boord 3+

De interactieve familietentoonstelling in het Scheepvaartmuseum Amsterdam ‘Het Leven aan Boord’ is opgezet als een spannend, levensgroot bordspel voor jong en oud. Het spel voert je mee langs verschillende eilandjes, waar steeds een ander type schip te zien is. 
Er is van alles te zien ►

Kids Paintballen bij Paintball City Hillegom

Paintball Hillegom heeft het grootste indoor paintballveld van de Benelux met 4500 m2 aan speelveld.  Kids Paintball kan ook ingezet worden bij een kinderfeestje. Kinderpaintball is een echte uitdaging waar nog lang over na gepraat zal worden. Het paintballen kan op elke dag van de week en de paintball leeftijd is vanaf 8 jaar. Op drukke dagen is de kans aanwezig dat de kids samen met een andere groep van dezelfde leeftijd spelen
Pak jij de vlag! ►

Leuk actief en sportief!

Tijdens de stakingsdag is het supergezellig bij Midget Voetgolf in Nieuw-Vennep. Laat je voetbal-techniek de vrije loop en blijf rustig adem halen en verlies niet je concentratie. Koppen, volleys, stiften, lange uithalen en andere voetbalkunsten zijn toegestaan.
 Gebruik al je technieken om de bal uiteindelijk in de hole terecht te laten komen. 
Indoor Midget Voetgolf ►

JumpSkillz Hoofddorp

Op dit moment is JumpSkillz Hoofddorp één van de gezelligste en meest complete indoor trampolineparken van Nederland en onder andere trotse eigenaar van een superdeluxe Obstacle course. Onze obstacle course is de enige in zijn soort en de eerste in Europa!!!

Nieuw is de VR GamingSkillz... Ben jij zo snel als Max Verstappen?
Kinderen klaar....
Jumpen maar...►


Klimmen in Monkey Town Uithoorn

Het speelparadijs van Monkey Town Uithoorn is overzichtelijk en super schoon! Je hebt altijd zicht op je kind(eren) en door de grote dakramen valt veel daglicht naar binnen. In de lounge kun je wat rustiger zitten en is er een directe doorloop naar het zonnige terras. Je kan gebruik maken van de gratis WIFI.
Lekker apenkooien ►

Bouwen met LEGO®

Bij Brasserie Grand-Cafe De Smaeckkamer in Beverwijk hoef je je niet te vervelen tijdens de stakingsdag, want Young Engineers Haarlem geeft er op vrijdag 15 maart een leuke LEGO-workshop...

Aansluitend lekker een pannenkoek eten met limonade...
Bouwen maar ►

Koop bij Bol.com ►

Spannende gespoten spandoeken!

Terwijl de juffen en meesters staken, gaat MikaKunst spandoeken maken! Hoe? Met spuitbussen verf natuurlijk! Een spannende graffiti niet op de muur maar op een groot doek. Dus, trek je oude kleren aan, en bedenk alvast waar jij voor zou willen staken zodat je weet wat voor afbeelding en tekst!
Lekker creatief met verf ►

Extra vrij zwemmen in Sportfondsenbad

In verband met de landelijke leraren staking in het onderwijs organiseert het Sportfondsenbad Beverwijk extra vrij zwemmen voor iedereen die vandaag vrij is!

Dus vrijdag 15 maart van 13.00-15.00 uur is er veel spelmateriaal in het water en de lange mat ligt er ook in.

Voor de speciale prijs van maar €3,00 per persoon.
En bommetje... ►

Natuur speeleiland!

Er is een Natuur Speeleiland bij de Veerplas in Haarlem voor stoere jongens en meiden die niet bang zijn om vies te worden. Kids tussen 4 en 12 jaar kunnen heerlijk spelen, maar natuurlijk mogen je ouders, opa, oma, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes ook mee.

Kortom, het Speeleiland is er voor iedereen!
12:00 - 17:00 uur ►

Ik, Anansi in theater Elswout

In deze theatrale vertelling met ritmische rijmpjes en luisterrijke liedjes laat Wijnand Stomp het jonge publiek kennismaken met de slimme Anansi de spin. Een spin mag dan wel een klein diertje zijn, maar door zijn enorme slimheid slaagt Anansi erin om gedaan te krijgen wat zelfs de grootste en sterkste dieren niet lukt.
15 maart om 10:00 uur ►

Stoompracticum Cruquius Museum

Tussen 10.00 en 12.00 uur is er van alles te doen voor kinderen in het Haarlemmermeermuseum De Cruquius. In het stoompracticum kunnen kinderen experimenteren met water en vuur. Als er stoom is gaat de machine werken en drijft deze weer andere machientjes aan.

Voor de allerkleinsten zijn er kleurplaten.
Nieuwsgierig?

Lekker schilderen

Kom tijdens de stakingsdag op 15 maart lekker creatief schilderen bij L'Atelier des Idées. Iedereen kan het, dus jullie ook.

Jullie gaan een mooi kunstwerk maken en je wordt van het begin tot het einde begeleidt en geholpen.
Welk dier ga jij schilderen ►

Informatieboerderij Zorgvrij

Kom gezellig knutselen bij informatieboerderij Zorgvrij in Spaarnwoude of doe de speurtocht ontdek de boerderijdieren... klimmen in het spinnenbos... er is zoveel te doen in Spaarnwoude en op de boerderij. Je hoeft je niet te vervelen.

Ben je moe van het spelen! Dan kun je natuurlijk heerlijk verse melk mee naar huis nemen.

 
Hup naar de boerderij ►

Film 6+: Corgi in Pathé

Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis. Wanneer hij door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd, stuit hij op een vechtclub voor honden en moet hij zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft.

15 maart om 16:00 in Pathé Haarlem
Weet Corgi Rex zijn weg terug te vinden naar het paleis? ►

Copyright © 2015  Go-Kids All rights reserved.

Wil je een ander ook verblijden met onze tips? Mail tips door!
 Wil je ook de tips uit andere Go-Kids regio’s ontvangen? Meld je aan!
 Niet meer tevreden? Je kunt je hier afmelden. Wijzig hier je gegevens.

 *|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

 *|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*