Voor een speelkleed ben je bijCity-Play aan het juiste adres. Kleintjes gaan rollen, zitten, kruipen en uiteindelijk lopen. Een speelkleed voor je baby is daarom ideaal voor een houten of stenen vloer! En daarna kun je er heerlijk op spelen met je auto's, bootjes, Barbies of Playmobil of Lego!

Speelmat of speelkleed is ideaal

Een speelmat is super handig met het mooie weer; zo kan je baby of kind ook lekker in de tuin liggen en spelen! De speelkleden van City-Play zijn ontzettend gaaf! Deze speelkleden zijn leerzaam, gaaf en herkenbaar. Voor niet alleen kinderen, maar ook voor de ouders is het leuk om deze in de kamer te hebben liggen. De tekeningen zijn zo herkenbaar dat je er makkelijk jouw stad in kunt vinden. Zo heeft City-Play speelkleden van de stad Amsterdam, Rotterdam, Zeeland, Spijkernisse, Eindhoven...eigenlijk te veel om op te noemen. Wij mogen een Speelkleed van Haarlem weggeven! Hoe leuk is dat!

Speelkleed van Haarlem

Wat vind je op het speelkleed van Haarlem: Spelen in de leukste speeltuin in de duinen, racen langs de Stadsschouwburg met een tussenstop in het kindercafé. Daarna vlieg je als een echte mug via het Teylermuseum langs de Adriaan Molen naar het stadsstrand en over de Schoterbrug naar het klimbos. Het kan allemaal op het speelkleed van Haarlem.

Met minimaal 20 iconen per stad en het gebruik van meer dan 50 kleuren haal je een uniek item in huis. Ieder kleed, ook wel speeltapijt of verkeerskleed genoemd,  heeft het ruime formaat van 115 cm x 175 cm, is uitstekend afgewerkt met anti-slip aan de onderzijde en is recyclebaar. Speelkleden stimuleren ook tal van vaardigheden van je baby, peuter of kleuter maar het is natuurlijk vooral heel erg leuk. De speelkleden zijn gemaakt van anti allergenen en milieuvriendelijke stoffen.

Win een Speelkleed van Haarlem!

Woon je in Haarlem of vind je Haarlem helemaal te gek en wil jij dit speelkleed in je huis hebben, zodat de kinderen er lekker op kunnen spelen? Doe dan mee met deze gave winactie en wie weet maken jullie kans! 29 januari 2021 maken wij de winnaar bekend!