Thijs en Niels hebben een foto puzzeltocht gemaakt in de Renault Twizy's van Renzy en delen graag hun avontuur!

Wat hebben de boys een leuke middag gehad bij Renzy in Lisse. Achterin de twee stoere 2-persoons elektrische Renault Twizy auto's hebben zij de leuke foto puzzeltocht gemaakt van de duin en strand route. Dit is echt een super gaaf gezinsuitje voor kids vanaf 4 jaar.

Ontvangst bij Renzy

We kwamen aan in Lisse en daar werden we erg hartelijk ontvangen. Alle tijd werd er voor ons genomen om de Twizy's en foto puzzeltocht uit te leggen. De elektrische Twizy is een automaat, rijdt pittig door en is zeker niet moeilijk om mee te rijden, je rijdt er zo mee weg. De boys kregen allebei een walkie talkie zodat ze met elkaar tijdens de tocht gezellig konden kletsen en overleggen over de vragen. Nou dat was natuurlijk dikke pret. Ook kregen ze een boekje met puzzelopdrachten om aan het einde van de tocht de code van de kluis te kraken. De mannen hadden er duidelijk zin in want ze zaten al snel achterin de Twizy's met elkaar te kletsen.

We gaan rijden

Yeahhh de puzzeltocht gaat beginnen. We rijden achter elkaar aan en met de vooraf door Renzy ingestelde TomTom kunnen we niet verkeerd rijden. We hebben de duin en strand route gekozen en rijden door Lisse, Noordwijkerhout en Noordwijk. Wat ook super fijn is, is de GPS audiotour in de auto. De stem vertelt ons gedurende de puzzeltocht steeds leuke weetjes over de hotspots waar we langsrijden.  Zo zien en horen we veel over deze mooie plaatsen. 

De boys achterin hebben het erg druk met hun walkie talkie en houden elkaar op de hoogte over de vragen in hun opdrachten-boekjes. De vragen zijn zo gemaakt dat ze goed om zich heen moeten kijken om de verschillende vragen te kunnen beantwoorden. 

Tijdens de puzzeltocht krijgen we ook tips via de GPS audiotour, waar leuke stopplekjes zijn om even de benen te strekken, wat te drinken of natuurlijk te spelen. Hier is tijd genoeg voor. We stoppen onderweg natuurlijk nog even voor een fotomomentje en merken dat we (heel) veel bekijks hebben met deze stoere auto. 

De puzzeltocht zit erop, op naar de kluis om de code te kraken

Als we weer terugkomen bij Renzy worden de antwoorden van de puzzelboekjes van Thijs en Niels doorgenomen. En ja hoor hier hoopten de boys al op, de antwoorden waren goed.  De hoogste tijd om de code van de kluis te kraken. Wow dit gaat spannend worden, want wat zou er in de kluis zitten? Tja dat houden we nog even geheim natuurlijk.

Thijs en Niels hebben een heerlijke middag gehad en zijn al benieuwd of ze volgend jaar de bloemenroute met gave hotspots kunnen doen ;-)