Escape room voor thuis!

De plezier en uitdaging van een escape room, maar dan vanuit thuis! Het ideale uitje voor dit moment. Volledig corona proof en dus veilig!
Speel nu met je gezin thuis, als kinderpartijtje of gewoon met vrienden en vriendinnen op afstand de escape room voor thuis editie!

Maak van elke ruimte een escape room

Inderdaad! Escape Rooms zijn nog steeds populair, dus waarom thuis geen escape room maken? De kinderen krijgen 1 uur de tijd om te ontsnappen uit de kamer, en dit volledig ingekleed in een leuk thema. Je krijgt onmiddellijk alle nodige info en puzzels doorgestuurd zodat jullie meteen kunnen spelen. 

Wat heb ik hiervoor nodig?

Gelukkig heb je niet veel nodig om van start te gaan: enkel een printer en een laptop/computer. Zelfs als je geen printer hebt kan je de puzzels op voorhand afdrukken bij vrienden of buren. De laptop heb je nodig tijdens het spel zodat de kinderen de codes kunnen ingeven om te ontsnappen.

Kan ik dit ook kopen voor kinderfeestjes?

Je kan het spel meerdere keren na elkaar spelen (of zelfs tegelijk), waardoor je een echt escape room kinderfeestje kan organiseren: laat kleinere groepjes strijden tegen elkaar om zo snel mogelijk te ontsnappen. Spanning gegarandeerd!

Escapeboek (9 - 12 jaar)

Met het Escapeboek laat je je hersens flink kraken. Elk hoofdstuk eindigt met een raadsel of puzzel waarmee je er achter komt op welke bladzijde je verder moet lezen. Een aanrader voor kinderen van ongeveer groep 8 tot tweede klas, die houden van smartgames en escaperooms. Kraak de codes en puzzel je door dit interactieve verhaal. Voor iedereen die van escape rooms houdt is er nu ook dit spannende escape boek!

Lia heeft een bijzonder talent: ze kan in het hoofd van anderen ‘inbreken’, precies daar waar iedereen zijn geheimen en herinneringen bewaart. Lia is voorzichtig met andermans geheimen, maar zijn anderen dat ook? Ze krijgt een uitnodiging van een geheim broederschap. Ze vragen haar om zich te bewijzen. Maar zijn ze wel te vertrouwen? Ontsnap samen met Lia uit dit Escapeboek. Laat je hersens flink kraken en los de raadsels op om erachter te komen waar het verhaal verdergaat. Zorg er wel voor dat je op tijd weer weg bent, anders ben je gedoemd om eeuwig rond te dwalen in het hoofd van een ander...
Kraak de codes en puzzel je door het verhaal!