Landelijke intocht Sinterklaas dit jaar op geheime plek

Vorig jaar is Sinterklaas op grandioze wijze ontvangen door alle gemeenten van Nederland. Een bonte stoet van kinderen trok toen met hun burgemeesters aan de Goedheiligman voorbij. Met geschenken, optredens en tekeningen werd hij hartelijk welkom geheten in ons land. Omdat het feest iedereen enorm goed is bevallen, is Het Sinterklaasjournaal ook dit jaar van plan een dergelijk evenement voor Sinterklaas te organiseren. Tijdens de Landelijke Intocht van Sinterklaas op zaterdag 13 november maakt iedere burgemeester van Nederland dit jaar kans om met een afvaardiging van de gemeente bij dat evenement aanwezig te zijn en zodoende op televisie te verschijnen.  

De intocht is op zaterdag 13 november 2021 om 12.00 uur op NPO Zapp/NPO 3 te volgen.

Sinterklaasintocht IJmuiden op zaterdag 13 november 2021

Lees meer ►

Sinterklaas intocht Haarlem Centrum op zondag 14 november 2021

Sinterklaas vaart op zondag 14 november door het Spaarne in Haarlem met zijn pakjesboot. Hij zet vanwege de coronacrisis geen voet aan wal, maar zwaait vanaf het schip naar kinderen en hun ouders. ,,We noemen het een sinterklaas-doortocht’’, aldus Marc Schultheis van Stichting Intocht Sinterklaas in Haarlem.

Lees meer ►

Sinterklaas intocht Heemskerk op zondag 14 november 2021

Zondag 14 november wordt het weer één groot feest als Sinterklaas samen met alle Pieten naar Heemskerk komen!

Lees meer ►

Sinterklaas en zijn Pieten komen naar Lisserbroek op zaterdag 20 november 2021

Op zaterdag 20 november komt Sint met zijn grote Pietenclub naar het dorp. Ook dit jaar rijdt niet Sinterklaas het dorp rond maar gaan jullie op zoek naar Sint & Bello. Door middel van raadsels, spelletjes en hier en daar een Piet vinden jullie aan het einde van de rit Sinterklaas & Bello.
 

Meer info ►