Van de populaire sprookjesmusicals als De Kleine Zeemeermin tot alle afleveringen van Fien & Teun, Pipo de Clown en Titus & Fien TV; Van Hoorne KIDS TV biedt urenlang kijkplezier voor de hele familie.

Het aanbod voor kids

Van Hoorne KIDS TV biedt een zeer gevarieerd aanbod van theater- en televisieproducties voor (jonge) kinderen. Zo leren de allerkleinsten tijdens drie volledige seizoenen van de populaire kinderidolen Fien & Teun op een speelse wijze van alles over het Hollandse landleven. Gaan kinderen op reis door Nederland met Pipo de Clown, ontdekken ze de magische goochelwereld in Kerst op Wonder School met Wardo Wonder en is het altijd lachen geblazen met de tientallen afleveringen van het knotsgekke tovenaarsduo Titus & Fien.
 
Ook mogen de immens succesvolle Van Hoorne sprookjesmusicals niet ontbreken op Van Hoorne KIDS TV. Van Assepoester De Musical uit 2013 tot De Kleine Zeemeermin De Musical uit 2018; ze zijn sinds vandaag allemaal te bewonderen op het online-kanaal. Uiteraard zal Van Hoorne KIDS TV in de toekomst verder uitgebreid worden met nieuwe theater- en televisieproducties, gecreëerd door Van Hoorne Entertainment.
Benieuwd naar het complete aanbod van Van Hoorne KIDS TV? Klik op de button.