Theekransje voor meiden van 8 t/m 11 jaar bij kindercoach Goedgemutst

Theekransje voor meiden van 8 t/m 11 jaar bij kindercoach Goedgemutst

Goedgemutst theekransje thema "Wat voel ik"

 

Een theekransje voor meiden van 8 tot en met 11 jaar bestaat vaak uit een knutselactiviteit rondom een thema. 

Op een ontspannen manier zijn de kinderen bezig, delen ze ervaringen en bedenken ze samen met kindercoach Goedgemutst oplossingen.

De thema’s hebben te maken met de ontwikkelingsfase waarin deze meiden zich bevinden. De ontwikkelingsfase van 9-jarigen loopt van ongeveer 8 t/m 11 jaar. Het is een gevoelige ontwikkelingsfase. 

Onderwerpen die bij veel meiden spelen zijn: een wisselend zelfbeeld, minder zelfvertrouwen, angstig worden, zich alleen voelen, geen aansluiting in de groep, spanningshoofdpijn en buikpijn hebben, moeilijk eigen grenzen aangeven of brutaal gedrag. 

 

De Theekransjes worden in een cyclus aangeboden, dat wil zeggen dat thema’s terugkomen maar de activiteiten kunnen wijzigen. Een meisje kan niet vaak genoeg haar kwaliteiten ontdekken en oefenen om deze in te zetten op de momenten dat ze zich minder goed voelt, toch! 

De kosten voor een Goedgemutst Theekransje zijn € 15,- per persoon (inclusief drinken, wat lekkers en materiaal). Neemt uw kind voor de eerste keer een zusje/broertje/vriend(inne)tje of buurmeisje/jongen mee, dan mogen zij samen voor € 20,00 meedoen. Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang wordt de helft in rekening gebracht.

Het is mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen voor 4 theekransjes. Je betaalt dan 50 euro ipv 60 euro. Deze is via de mail aan te vragen. Betaling gaat via Tikkie of overschrijving.

 

Er is plek voor maximaal 6 meiden.

Aanmelden kan via de website, mail, Facebook of Whatsapp.