Kun jij fantastisch zingen en zie je jezelf al schitteren in de videoclips van Kinderen voor Kinderen? Meld je dan vanaf maandag 19 september aan voor de audities voor Koor 44.

Foto Credits: Nathan Reinds (Kinderen voor Kinderen)

Audities, Koor en liedjes KINDEREN VOOR KINDEREN

Kom jij auditie voor Koor 44 doen?

Auditie doen kan alleen als je op de auditiedagen van 5/6 & 12/13 november beschikbaar bent. Daarnaast ben je zeven jaar of ouder, woon je in Nederland en zit je niet in groep 8. En je moet natuurlijk ook heel goed kunnen zingen! Je kunt je aanmelden tot en met woensdag 5 oktober 2022.

AUDITIES

De audities worden georganiseerd op

  • zaterdag 5 november en zondag 6 november
  • zaterdag 12 november en zondag 13 november

Je audities vinden plaats op twee van deze vier data. Het is dus belangrijk dat je alle dagen beschikbaar bent!

Hou deze dagen van 08.30 tot 19.00 uur vrij in jouw agenda.  

In de week van 24 oktober ontvang je van ons het bericht of je auditie mag komen doen, op welke dag en welke liedjes je goed moet kennen. Vervolgens heb je nog circa 2 weken de tijd om jouw auditie voor te bereiden.

Auditietraining van Musical4daagse in Haarlem

Tijdens de auditietraining van De Musical4daagse werk je aan de verschillende onderdelen die je nodig hebt tijdens de auditie. Onze docenten weten als eerst op welk lied er zal worden gezongen op de auditie. Zang is een van de belangrijkste disciplines voor deze auditie.

Hierna wordt een choreografie aangeleerd. Hier zullen we coachen op het tempo van het aanleren, energie, uitstraling en natuurlijk plezier.

Wat tijdens deze dag niet mag ontbreken is net als bij de Musical4daagse, plezier hebben en het opbouwen van zelfvertrouwen. Dat is het allerbelangrijkste tijdens de auditie!

Meld je snel aan ►

Strenge selectie Kinderen voor Kinderen

Zingen en dansen bij Kinderen voor Kinderen is heel leuk maar ook zeer intensief. Het Koor repeteert iedere zondag in Amsterdam en soms extra voor belangrijke optredens. We treden circa 15 keer per jaar op door het hele land. Kinderen voor Kinderen is daarom niet te combineren met een sport op hoog niveau of deelname aan andere professionele muziek/dans/theater-producties.
 
We krijgen ieder jaar duizenden aanmeldingen binnen. Alleen de allerbeste 10-12 kinderen worden uiteindelijk geselecteerd voor het Koor. Iedereen krijgt een kans en we proberen er een leuke dag van te maken, maar bereid je (kind) voor op een mogelijke teleurstelling. Naast zangtalent en aanleg voor dansen, let de jury ook op de samenstelling van de groep.
 

Aanmelden Kinderen voor Kinderen

Lees onderstaande informatie héél goed door, samen met je ouders/verzorgers en vul dan samen het formulier in. We verwachten héél veel aanmeldingen dus we kunnen niet garanderen dat je na je aanmelding ook een uitnodiging krijgt.

Aangemeld, en nu?

Na het verzenden van het formulier krijg je een bevestiging van je aanmelding via de mail met als afzender 'Kinderen voor Kinderen’. Je gegevens zijn dan bij ons binnen. In de week van 24 oktober laten wij jou weten of je auditie mag komen doen en ontvang je aanvullende informatie.

Afmelden?

Ben je toch verhinderd of zie je af van jouw auditie? Laat het ons dan weten en meld je dan af door het formulier op de website in te vullen: 
 

Meer info ►

Vragen over auditie van Kinderen voor kinderen?

Lees alle informatie hierboven goed door. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan, vul dan op de website het formulier in: