Runner's World Zandvoort Circuit Run (4 t/m 12 jaar)

  • van:  25 maart 2019 09:00
  • tot:  25 maart 2019 17:00
Runner's World Zandvoort Circuit Run (4 t/m 12 jaar)

Naast de Mini Dam tot Damloop organiseert Le Champion ook de Runner's World Zandvoort Circuit Run mét Kids Run van 900 meter of 2,5 kilometer voor kinderen van 4 t/m 12 jaar met finish op de Boulevard Noord. Schrijf je uiterlijk op 18 maart in (of kijk voor de mogelijkheden voor na-inschrijving).

Liefhebbers van hardlopen gezocht!

Houd jij van rennen? Dan ben je hier aan het juiste adres: het meest afwisselende parcours van Nederland vind je tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Tijdens de 11e editie op zondag 25 maart 2018 is geen enkele kilometer met elkaar te vergelijken. Kies je voor de halve marathon of 12 km, dan loop je vanuit de Pitsstraat door scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. Je finisht tenslotte voor de eretribune op het circuit. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er tenslotte de Kids Circuit Run 900 meter of 2,5 km.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland of van Go-Kids Amsterdam of van Go-Kids regio Haarlem