Mini Parade in Philharmonie in Haarlem

  • van:  8 september 2018 12:00
  • tot:  9 september 2018 17:30
Mini Parade in Philharmonie in Haarlem

Tijdens Haarlem Cultuur Festival wordt de Philharmonie omgetoverd tot een Mini-Parade en een Jazz Club. Een weekend vol amusement, verrassende acts, colleges, workshops, theater, disco, knutselen, yoga en nog veel meer.

Haarlem Cultuur Festival

Gratis Mini-Parade tijdens Haarlem Cultuur Festival, twee dagen cultuur proeven voor jong en oud. Op de foto met vrienden of familie voor de 100-jarige Stadsschouwburg of in de photobooth. Bij de speciale festivalkassa komen weer leuke acties voorbij en verder maken de cultuurwaarzeggers, campingtentjes en circusacts deze parade compleet. Kom cultuur proeven, hopelijk smaakt het naar meer!

Het gehele programma wordt halverwege augustus bekend gemaakt.

Haarlemse Cultuurnacht

Club Phil [ E X T E N D E D ]

Zaterdag 8 september

Droom je er ook wel eens van dat Club Phil een hele avond beslaat waarop allerlei verschillende hippe, nieuwe acts te zien en te horen zijn? Een avond waarop je lekker kunt loungen aan de bar en na afloop misschien nog even dansen... Wij wel. En we hebben het voor je geregeld: Club Phil [ E X T E N D E D ] Samen met gitarist/componist Corrie van Binsbergen en “HaarleMusicoloog” Maarten Claus bouwen we een muzikaal feestje tijdens de eerste Haarlemse Cultuurnacht. Wat kun je verwachten?

 

Van Warmerdam Zaal 20:30 – 21:15

Two Al’s & ‘spoken-word-gasten’ Demi Baltus, Daan Doesborgh en Louky van Eijkelenburg

 

Van Beinum Zaal 21:15 – 21:45

King Hassan

 

Van Warmerdam Zaal 21:45 – 22:15

Perforator en Diamanda La Berge Dramm

 

Van Beinum Zaal  22:15 -23:00

Vanbinsbergen Playstation

 

Van Warmerdam Zaal 23:00 – 23:30

Nora Fischer & Marnix Dorrestein

 

Van Beinum Zaal 23:30 – 24:00

Los Calxunxos Tuyos (o.v.b.)
 

 

De Haarlemse Cultuurnacht is een museumnacht zoals je hem nog nooit hebt beleefd! De allereerste editie vindt plaats op zaterdag 8 september 2018. Het evenement wordt georganiseerd om Haarlemmers via een ander perspectief kennis te laten maken met het culturele aanbod.

De Stichting Haarlemse Cultuurnacht, een initiatief van JCI Kennemerland, organiseert dit nieuwe evenement in samenwerking met de Philharmonie, de Bavo, het Dolhuys, het Frans Hals museum, de Grote Markt, Museum Haarlem, Teylers museum, de Toneelschuur, de Vishal en Voila Walhalla. Ook is er een samenwerking met de Gemeente Haarlem, Haarlem Marketing, diverse cultuurfondsen en tal van sponsoren.

Wil jij deze bijzondere eerste editie van de Haarlemse Cultuurnacht meemaken? Ga naar www.haarlemsecultuurnacht.nl voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop. Bestel vóór 22 augustus je kaartje met de kortingscode PHIL en je betaalt maar € 12,50 i.p.v. € 15 per kaart.