Van 11 tot en met 22 september is de grootste kermis van Noord-Holland op De Bazaar! Op het parkeerterrein P5 (aan de Parallelweg) komt een megakermis. Maar liefst 60 attracties zijn er te vinden. Daarmee is het de grootste kermis in Noord-Holland deze zomer!

Meer info ►

Megakermis in Beverwijk! Kom je ook langs?

Beverwijk mag zich dit jaar verheugen op een MEGAKERMIS! Op P5 van de Beverwijkse Bazaar vind je van zaterdag 11 tot en met woensdag 22 september 2021 tientallen attracties voor jong en oud. Griezelen in het spookhuis, samen genieten van een suikerspin of op z’n kop het luchtruim verkiezen; het kan allemaal op de Megakermis bij de Bazaar!

Coronamaatregelen

Bij de entree van Megakermis Beverwijk vragen zij jouw handen te desinfecteren. Bezoekers van 12 jaar of ouder zullen, voor jouw en hun veiligheid, een gezondheidsverklaring in moeten vullen. Conform de richtlijnen van het RIVM zijn zij verplicht deze verklaring aan je voor te leggen. Zij vragen je niét naar een identiteitsbewijs en in het kader van de privacywetgeving zullen alle gezondheidsverklaringen na het evenement worden vernietigd.

Zij vragen je vriendelijk zoveel mogelijk contactloos te betalen. Het terrein is ruim opgezet waarmee de 1,5 meter met het grootste gemak kan worden gehandhaafd. Er wordt continu toezicht gehouden op de drukte op het terrein. Bij te grote drukte zal de toegang tijdelijk gesloten worden. Er zijn over het hele terrein desinfectiepunten aanwezig. Ook is het kermisterrein voorzien van toiletten.

Megakermis Bazaar Beverwijk is ten uitvoer gebracht in samenwerking en goed overleg met de gemeente Beverwijk, de Bazaar en de kermisorganisatie, om tot een zo veilig mogelijk evenement te komen, conform de tijdens het evenement geldende maatregelen van het RIVM.

Maar liefs 60 attracties in Beverwijk!

Van 11 tot en met 22 september is de grootste kermis van Noord-Holland op De Bazaar! Op het parkeerterrein P5 (aan de Parallelweg) komt een megakermis. Maar liefst 60 attracties zijn er te vinden. Daarmee is het de grootste kermis is Noord-Holland deze zomer!

Eén van de attracties is de immens populaire en spectaculaire Gladiator. In deze mega-attractie draai je niet alleen om de as van het apparaat, maar ook om die van je eigen stoel. Je wordt op die manier voor korte tijd twee keer zo zwaar als gebruikelijk.

Maar ook het Reuzenrad, die op de Dutch Grand Prix aanwezig was is aanwezig!

Verder komt er ook een achtbaan, botsauto’s, schiettenten en vele andere attracties voor groot en klein.

Praktische informatie:

  • Datum                       : 11 september tot en met 22 september
  • Openingstijden         : ma-vrij 14.00 – 23.00 uur, za  11.00 – 00.00 uur, zo 11.00 – 23.00 uur
  • Parkeren                    : ma-vrij P4 (Wijkermeerweg) / za-zo   P4 (Wijkermeerweg) en P1 (Ringvaartweg)