Ben jij tussen de 8 en 15 jaar oud en vind je het leuk om samen met je vrienden mee te doen aan coole cultuuractiviteiten op het Cruyff Court? Kom dan op alle dinsdagen en donderdagen van 30 augustus tot 8 september naar ‘Cruyff Court Heemskerk Veld’.

Muziek, dance & kunst op Cruyff Court Heemskerk Veld

Op de dinsdagen 30 augustus en 6 september en de donderdagen 1 en 8 september bruist het Cruyff Court Heemskerk aan de Laan van Assumburg met muziek, dans en kunst. Met elke dag een nieuwe dans (dancemix, hiphop, street, buikdansen) en een nieuw instrument (ukelele, dj-en, djembé en blaasinstrumenten). Maar ook kun je ontdekken wat kunst is en zelf iets maken met de kunstenaars van Studio O.

Elke dag van 16:00 tot 17:30 uur. Deelname is gratis. Inschrijven is niet nodig.

Cultuur @ Cruyff Courts Heemskerk

De activiteiten vinden plaats op het Cruyff Court aan de Laan van Assumburg in Heemskerk. Meedoen is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Gewoon komen en spelen maar!

Unieke samenwerking

Cultuur@CruyffCourts Heemskerk wordt aangeboden dankzij een unieke samenwerking van de Gemeente Heemskerk, MET Heemskerk, Team Sportservice Kennemerland, Dance Studio Patty, Dansstudio De Danstuin, Studio O, Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Johan Cruyff Foundation, VriendenLoterij, Fonds voor Cultuurparticipatie. Met lokale partners maken ze het mogelijk nu ook culturele en creatieve activiteiten op de Cruyff Court aan te bieden zodat nóg meer kinderen zich kunnen uitleven op het court.

Heb je na afloop interesse in nog meer muziekles, dans of creatieve workshops, maar is er thuis onvoldoende geld daarvoor? Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Noord-Holland biedt oplossingen en maakt het voor ieder kind mogelijk om mee te doen aan sport- en cultuurlessen. Meer informatie via onderstaande button.