De inschrijvingen voor de Cinekid Jeugdjury zijn geopend! Tijdens Cinekid Festival in de herfstvakantie gaan de Jeugdjuryleden als echte VIP heel veel films kijken én de cast en crew het hemd van het lijf vragen. Daarna selecteren zij de winnaar van de Jeugdjury Prijs, die ze zelf mogen uitreiken tijdens de spectaculaire Cinekid Award Show! 

Geef je op voor de Jeugdjury!

Bepaal welke film de Jeugdjury Prijs wint op Cinekid Festival 2022.

Ben jij niet uit de bioscoop te slaan, heb je Netflix al maanden uit of heb je de scherpste analyses over de TikToks van je vrienden? Mooi, want we zoeken filmfanaten tussen de 12 en 14 jaar uit Amsterdam (e.o.) voor Cinekid's Jeugdjury!

Iedere herfstvakantie staat in het teken van het Cinekid Festival. Dit jaar vindt het Cinekid Festival weer plaats in Pathé Amsterdam Noord. Hier worden onder andere de nieuwste jeugdfilms van over de hele wereld getoond. Na een spoedcursus jureren, ga jij met je groepje juryleden tijdens de festivalweek als echte VIP heel veel films kijken én de cast en crew van deze films het hemd van het lijf vragen. Nadat jullie de winnaar van Jeugdjury Prijs hebben geselecteerd, reiken jullie deze award uit tijdens de spectaculaire Cinekid Award Show.

Praktisch

Geef je op voor maandag 5 september via dit aanmeldformulier! Vergeet in dit formulier niet je volledige naam, geboortedatum, woonplaats en een korte motivatie in te vullen.

Zorg dat je beschikbaar bent van 15 t/m 19 oktober om de films te zien. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdagavond 20 oktober.