Win een hotelovernachting voor je gezin én kaartjes voor de Efteling

Win een overnachting inclusief ontbijt in een familie kamer van het GuestHouse Hotel of Hotel de Kroon in Kaatsheuvel inclusief entree tickets Efteling voor maximaal 4 personen! 

Op deze pagina vind je meer informatie over deze super gave winacties van Go-Kids, het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel

Vanaf 4 februari kun je via de Go-Kids sociale media meedoen met de actie voor het GuestHouse Hotel. Het hotel ligt op 500 meter loopafstand van de Efteling! In maart komt er een vergelijkbare gave winactie voor Hotel de Kroon!

Het GuestHouse Hotel 

Winactie loopt 4 februari tot 28 februari

Ben je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Kom naar het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel en geniet van een onvergetelijk verblijf inclusief bezoek aan de Efteling. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis!

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is het nieuwste familiehotel op loopafstand van de Efteling; ideaal voor families en vrienden die net even wat anders willen. Een verblijf bij GuestHouse Hotel is er één om nooit te vergeten. Het hotel beschikt over ruime familiekamers van 2 tot 8 personen met bijzondere bedden voor het hele gezin!

In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden en een heerlijk relaxed terras! In het seizoen worden gave kidstours georganiseerd en worden er bed-time stories verteld. Het GuestHouse Hotel ligt op slechts 500 meter afstand van de Efteling, dus je auto kun je laten staan!

Voorwaarden van deze winactie:

  1. De winactie zal plaatsvinden op de facebook pagina van alle 25 Go-Kids regio's. Door middel van het inschrijven met je mailadres laat je ons weten, dat je mee wilt doet met de winactie. Go-Kids verwerkt je gegevens zodat je mee kan doen met de go-kids winactie. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement. Om te winnen like je het bericht op facebook. Delen mag, graag zelfs! Op 28 februari maken we de winnaar bekend. We selecteren één winnaar uit alle deelnemende Go-Kids regio's. 
  2. De winnaar ontvangt een cadeaubon voor een gratis overnachting in een familiekamer inclusief ontbijt en entreetickets Efteling voor maximaal 4 personen.
  3. Boeking op basis van beschikbaarheid en geldig voor aankomsten tot en met 30 december 2019

Meer Informatie? Kijk dan bij het Guesthouse Hotel Kaatsheuvel

Log In