Een familiehotel op loopafstand van de Efteling

Kom samen genieten bij Hotel de Kroon, een gezellig en gemoedelijk familiehotel op loopafstand van de Efteling. Hotel de Kroon biedt gezellige en comfortabele familiekamers van 2 tot 5 personen.

Hotel de Kroon Kaatsheuvel

In de gezellige lobby & kleine bar staat de koffie en thee de hele dag gratis voor je klaar. Plof lekker neer, kijk TV of speel een spelletje met de hele familie. Speciaal voor de kids is er een leuke grote speelkamer met tafelvoetbal en air-hockey.

En wil je s’avonds wat eten? Dan ben je van harte welkom in het naastgelegen GuestHouse Kitchen restaurant waar je kunt genieten van de heerlijkste gerechten! Hotel de Kroon beschikt over gratis Wifi en natuurlijk kun je ook gratis en veilig je auto parkeren. 

Er zijn super interessante Efteling arrangementen te reserveren en als gast van Hotel de Kroon kun je bovendien ook nog gebruik maken van alle faciliteiten van het GuestHouse Hotel!

Nog een leuk weetje: Hotel de Kroon heeft de Tripadvisor Travellers Choice Award 2018 ontvangen en staat op de 4e plek in de top 10 van de beste gezinshotels in Nederland.

Kortom; Hotel de Kroon is de perfecte locatie om samen te genieten van een heerlijk weekendje weg met het hele gezin!