Win een familieovernachting in Hotel de Kroon inclusief entree Efteling voor 4 personen.

Winactie: win een familieovernachting in Hotel de Kroon in Kaatsheuvel inclusief entree tickets Efteling voor maximaal 4 personen!!!!

Op deze pagina vind je meer informatie over deze super gave winactie van Go-Kids, het Hotel de Kroon

Vanaf 11 maart kun je via de Go-Kids sociale media meedoen met de actie voor het Hotel de Kroon. Het hotel ligt op loopafstand van de Efteling! 

Het Hotel de Kroon

Winactie loopt 11 maart tot 5 april

Ben je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Kom naar het Hotel de Kroon en geniet van een onvergetelijk verblijf inclusief bezoek aan de Efteling. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis!

Kom samen genieten bij Hotel de Kroon, een gezellig en gemoedelijk familiehotel op loopafstand van de Efteling. Hotel de Kroon biedt gezellige en comfortabele familiekamers van 2 tot 5 personen.

In de gezellige lobby & kleine bar staat de koffie en thee de hele dag gratis voor je klaar. Plof lekker neer, kijk TV of speel een spelletje met de hele familie. Speciaal voor de kids is er een leuke grote speelkamer met tafelvoetbal en air-hockey.

En wil je s’avonds wat eten? Dan ben je van harte welkom in het naastgelegen GuestHouse Kitchen restaurant waar je kunt genieten van de heerlijkste gerechten! Hotel de Kroon beschikt over gratis Wifi en natuurlijk kun je ook gratis en veilig je auto parkeren. 

Er zijn super interessante Efteling arrangementen te reserveren en als gast van Hotel de Kroon kun je bovendien ook nog gebruik maken van alle faciliteiten van het GuestHouse Hotel!

Nog een leuk weetje: Hotel de Kroon heeft de Tripadvisor Travellers Choice Award 2018 ontvangen en staat op de 4e plek in de top 10 van de beste gezinshotels in Nederland.

Kortom; Hotel de Kroon is de perfecte locatie om samen te genieten van een heerlijk weekendje weg met het hele gezin!

Voorwaarden van deze winactie:

  1. De winactie zal plaatsvinden op de facebook pagina van alle 25 Go-Kids regio's. Door middel van het inschrijven met je mailadres laat je ons weten, dat je mee wilt doet met de winactie. Go-Kids verwerkt je gegevens zodat je mee kan doen met de go-kids winactie. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement. Om te winnen like je het bericht op facebook. Delen mag, graag zelfs! Op 28 februari maken we de winnaar bekend. We selecteren één winnaar uit alle deelnemende Go-Kids regio's. 
  2. De winnaar ontvangt een cadeaubon voor een gratis overnachting in een familiekamer inclusief ontbijt en entreetickets Efteling voor maximaal 4 personen.
  3. Boeking op basis van beschikbaarheid en geldig voor aankomsten tot en met 30 december 2019

Meer Informatie? Kijk dan bij het Hotel de KroonLog In