Dit is de Go-Kids regio Haarlem nieuwsbrief. 
Kun je deze email niet goed bekijken?
Open in je browser.
Klik hier voor alle coole erop uit tips voor kids in de meivakantie

Caravan (5+) in de Philharmonie

Caravan (5+) is te zien bij de Philharmonie en is een muzikale zoektocht naar de klank van thuis met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz.
HOE KLINKT THUIS? Vier muzikale vrienden sorteren pakjes. Zij weten precies waar alles naartoe moet. Totdat er een pakje uit de toon valt.

Zondag 14 april om 14:30 uur
Deze mag je niet missen ►
 

Geklungel in de jungle (3+)

Ernst en Bobbie staan met hun show Geklungel in de jungle in het Kennemer Theater in Beverwijk. Een feestelijke jubileumshow van Ernst, Bobbie en de rest.
'Geklungel in de jungle’ wordt een feestelijke jubileumvoorstelling, met alle hits van het tweetal. 
Zondag 14 april om 13:30 uur
Als dat maar goed gaat ►
 

Vier verhalen en een dag!

Een sprookje over toekomst en vrijheid... is een mooie familievoorstelling in de Stadsschouwburg in Haarlem.
Een meisje, Moira, wint een prijs en mag vervolgens drie wensen doen. Haar eerste wens is om in de toekomst te kunnen kijken. Er ontrollen zich drie werelden die zich steeds verder in de toekomst afspelen. Ze wordt geconfronteerd met de vraag: wat betekent het om de toekomst te kennen? 

Zaterdag 20 april om 19:00 uur
Gezamenlijk op avontuur ►
 

Film 8+: Oorlogsgeheimen 

Film van Dennis Bots naar het boek van Jaques Vriens kun je nu zien in Het Verhalenhuis Haarlem. De twaalfjarige Tuur en Lambert zijn al van jongs af aan onafscheidelijke vrienden. Ook aan hun idyllische Zuid-Limburgse dorp gaat de oorlog niet voorbij. Tuurs ouders sluiten zich aan bij het verzet en die van Lambert worden lid van de NSB. 

Zondag 28 april om 15:00 uur
10% Kortingcode: gokids10 ►
 

Dans 4+: moeilijk stilzitten bij ChitChat

Wervelende dansvoorstelling voor kleuters in de Toneelschuur en FiilmschuurChitChat is een voorstelling vol beweging en geluid, waarbij het voor het jonge publiek onmogelijk is om stil te zitten. In het virtuoze duet botsen twee meisjes er grappig op los. Ze giebelen, schaterlachen, dansen, vechten en maken het weer goed.

Woensdag 1 mei om 15:00 uur
Dans er lekker op los ►
 

Theater 6+: Assepoester

Iedereen kent natuurlijk het romantische verhaal van Assepoester, die als haar vader voor een lange reis naar het buitenland vertrekt, achterblijft met haar gemene stiefmoeder en stiefzus. Nu te zien in de Stadsschouwburg in Haarlem.

Download hier de Assepoester kleurplaat kleur deze zo mooi mogelijk in en lever 'm voor aanvang van de voorstelling in. Voor de leukste kleurplaat is er na afloop van de voorstelling een prijs.

Donderdag 2 mei om 13.30 uur
Kom je ook kijken? ►
 

In mijn hoofd is het al lente (8+) 

In het kader van Theater na de Dam speelt de Amsterdamse Jeugdtheaterschool (AJTS) op 4 en 5 mei in Theater De Krakeling Amsterdam de voorstelling 'In mijn hoofd is het al lente' ter herdenking aan de Tweede Wereldoorlog. Een voorstelling over puber zijn in de oorlog.

4 mei 20:30 en 5 mei 13:30 en 16:30
Wil je ook kijken? ►
 

Film 6+: Missing Link (2D-NL)

Nu in de Toneelschuur en Filmschuur in Haarlem. De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. 

 
Nu in de meivakantie ►
 

Marjan en Allesman in Theater De Toverknol

Marjan is net zoals iedereen niet overal goed in. Ze vraagt zich af hoe het is als je alles, maar dan ook echt alles kan…

Alsof hij Marjan gehoord heeft met zijn superoren, verschijnt plotseling Allesman, de man die alles kan! Hij is sterk, stoer, kan goed dansen en eigenlijk kan hij gewoon alles! Maar is dat ook zo en is dit eigenlijk wel zo leuk…?
Kom je ook leuk verkleed ►

2 Turven Hoog Festival in Haarlem

Hieperdepiep hoera! Festival 2 Turven Hoog bestaat 20 jaar en daarom viert de Toneelschuur en Filmschuur feest in Haarlem. Met een extra feestelijk festival waar je heel veel mooie (nieuwe) voorstellingen kunt komen kijken.
Er zijn een hoop gratis voorstellingen en workshops, waar je lekker kunt spelen en ontdekken.
 
2e Paasdag 22 april, en 23 april.
Het gehele programma ►
 

Musical 2+: Masha en de Beer Live!

Masha komt naar het Kennemer Theater in Beverwijk met de Van Hoorne familiemusical Masha en de Beer Live! Heerlijk met je kleine kids vanaf 2 jaar! Het prachtige poppenspel, de fleurige decors.


Zaterdag 20 april om 14:00 uur
Prachtige poppenspel ►
 

Workshop 8+: Spelen met tekst

Spelen met tekst is een workshop voor kinderen vanaf 8 jaar in Internationaal Theater Amsterdam (ITA, voorheen Stadsschouwburg).In de workshop Spelen met tekst leren de kinderen daar alles over en gaan ze zelf scènes maken. De workshop wordt geleid door een professionele theaterdocent die ook als regisseur werkt. In de Bovenkamer van het ITA, een minitheater met alles erop en eraan. Op het eind mogen de ouders/begeleiders kijken

Donderdag 2 mei om 14:00 uur
En... schrijven maar ►
 

Workshop 8+: Improviseren 

Kinderen kunnen meedoen met een workshop Improviseren in Internationaal Theater Amsterdam (ITA, voorheen Stadsschouwburg). Als je toneel speelt, kun je zelf verzinnen wat er gebeurt, wie je bent en hoe het verhaal afloopt. Improviseren: dat is ontzettend leuk om te doen. Wij geloven dat iedereen het kan.

Dinsdag 30 april om 14:00 uur
Iedereen kan het ►
 

Leuke kinderfilms in Pathé Haarlem

Nu in de Pathé Haarlem:
☆ Missing Link 6+
☆ Masha en de Beer 2
☆ Corgi 6+
☆ Shazam 9+
☆ The Hummingbird 6+
☆ Circus Noel 6+
☆ Cats 6+
 
 
 
 
Vervelen, dat doe je niet ►
 

Dansen 6+: in de Koninklijke Foyer

Trek je dansschoenen aan en kom dansen in de mooiste balzaal van de stad: de Koninklijke Foyer van Internationaal Theater Amsterdam.

Kom dansen is een dansworkshop speciaal voor kinderen. Ervaring is niet nodig, makkelijk zittende kleding wel. De kinderen leren een korte choreografie, een mix van streetdance, moderne dans en hiphop. De volwassenen mogen de laatste vijf minuten komen kijken.
 

Vrijdag 3 mei om 13.30 uur
Voetjes van de vloer ►
 

Theater 6+: Roest 

Vindingrijke, energieke en poëtische ode aan de schoonheid van het abnormale in Toneelschuur en Filmschuur. De Dansers en plan d- verschijnen samen op het podium voor een ode aan buitenbeentjes, aan de schoonheid van het abnormale.
'Roest’ houdt het midden tussen een melancholisch liefdesverhaal en een lekker potje spelen met vrienden.
Zondag 28 april  15:00 uur
Reserveer hier je kaartje ►
 

Theater 8+: Voorstelling Na Rosa 

In het Verhalenhuis in Haarlem. Tijdens de Tweede Wereldoorlog zit Willem gewoon op school en hij gaat gewoon naar voetbal. Op dat moment begint voor Willem de oorlog pas echt. Hij kan zich niet langer afzijdig houden en zoekt een manier om zich te verzetten. Dan blijkt dat ook kleine keuzes van grote betekenis kunnen zijn.

Woensdag 1 mei om 19:00 uur
10% Kortingcode: gokids10 ►
 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het is belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen sporten of iets aan kunst en cultuur kunnen doen. Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar mee kunnen doen. Ook als er thuis weinig geld is. Meedoen = meer kansen!
Doneer of doe mee ►
 

Coole activiteiten & uitjes

 
Natuurlijk hebben wij niet alleen films en voorstellingen in het Theater in onze agenda staan. Maar ook coole activiteiten voor binnen en buiten! Deze kun je in onze agenda vinden en natuurlijk komt er ook een mooi mei vakantie-overzicht aan!

Bekijk hier alle activiteiten
 
Copyright © 2015  Go-Kids All rights reserved.

Wil je een ander ook verblijden met onze tips? Mail tips door!
Wil je ook de tips uit andere Go-Kids regio’s ontvangen? Meld je aan!
Niet meer tevreden? Je kunt je hier afmelden. Wijzig hier je gegevens.

*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Log In