Je kunt deze blog ook in nieuwsbrief-layout bekijken!

Ben je bijna jarig of jarig geweest in deze rare corona tijd, dan wil je natuurlijk wel weer je kinderfeestje organiseren, maar kan dat en welk partijtje kun je dan vieren? Welke corona-maatregelen moet je hanteren en welke kinderpartijtje is coronaproof?

Kan kinderfeestje na versoepeling corona-maatregelen weer buiten?

Op Go-Kids staan heel veel kinderfeestjes in onze overzichten, ook de culturele kinderfeestjes die gegeven worden in het theater, bioscoop of in het museum staan in ons kinderfeestjesoverzicht.Ben je op zoek naar het theater of wil je een theaterstuk maken of eigenlijk liever iets met muziek en lekker zingen? Of wil je thuis een verhalenverteller of een poppenspeler? Kijk maar eens in dit overzicht, want er is ruim keuze in het aanbod!

Wij proberen te achterhalen welke aanbieders allemaal leuke culturele feestjes geven; en als we het weten, dan vermelden wij dit op onze website. Staat het er niet duidelijk bij, neem dan eventjes contact op met de organisatie zelf. Kun je meteen je feestje boeken, wel zo handig! Lees hier verder...

Cultureel kinderfeestje in het theater, bioscoop of museum?

Verhalen maken bij Theater Elswout in Overveen
Hoe super leuk is het om zelf een nieuw verhaal te maken en even in een verzonnen wereld te leven? Dat kan bij Theater Elswout. Het maakt niet uit, want bij 'Verhalen maken met Wijnand Stomp' is het allemaal mogelijk. Wie weet sta jij op het podium en wordt jouw verzinsel het nieuwste sprookje van de wereld!
Spannend verhaal ►

Toverknol feestje
Wat is een verjaardag bij Kindertheater De Toverknol zonder voorstelling, taart eten en cadeaus? Ze gaan dat allemaal doen maar eerst kunnen jij en je vriendjes en vriendinnetjes je verkleden! Omdat je jarig bent, zetten de acteurs je in het zonnetje. Je krijgt een surprise, een cadeautje en ze gaan hard voor je zingen!
Wat een feest! ►

Filmfeestje bij Pathé
De leukste manier om je verjaardag te vieren is het Pathé Filmfeestje bij Pathé Haarlem: een gezellige middag met een feestelijk ontvangst, de mooiste plekken in de zaal, een cadeautje en filmdiploma voor de jarige en natuurlijk een superleuke film! Voor een extra beleving kun je een cupcake versieren!
Zet je 3D bril op!

 
 
Jij bent de Popster!
Hoe tof is het dat jij je kinderfeestje kan vieren bij Zangschool Hoofddorp? Vind jij het ook zo leuk om te zingen, dansen en toneel te spelen? Geef je kinderfeestje dan bij Musicalschool / Zangschool Hoofddorp. 
Lekker zingen! ►

 
 
 
Cultuur kinderfeest in het Cruquius en Historisch Museum Haarlemmermeer!
Een leuk, leerzaam en feestelijk kinderfeestje kan heel goed in het Cruquius museum. Een bezoek aan het Historisch Museum Haarlemmermeer als extra onderdeel van het feest is helemaal geweldig!
Taart in het Theehuis? ►
 
 
Dansfeestjes bij Dance & Ballet Center
Bij een kinderfeestje bepaal je samen in overleg met Dance & Ballet Center het thema; bijvoorbeeld musical, disco, prinsen & prinsessen, videoclip of wat je maar wilt.
Lekker op muziek! ►
 
 

Log In