Op zoek naar een leuk gezinsuitje? Welkom op de website van Go-Kids regio Eindhoven

Welkom bij Go-Kids regio Eindhoven, wat leuk dat je onze website bezoekt. Bij Go-Kids vind je het meest complete overzicht van kindvriendelijke activiteiten, gezinsuitjes, kinderuitjes en kinderfeestjes in Eindhoven en omgeving.

Je hoeft niet langer zelf internet af te zoeken naar leuke activiteiten voor kinderen in de regio, wij hebben alle leuke gezinsactiviteiten al voor je verzameld. Op de website kan je snel iets leuks vinden om te doen met de kinderen op een regenachtige woensdagmiddag, in het weekend of als je met je gezin uiteten wilt.

Eropuit met kinderen in Eindhoven en omgeving

Wil je vandaag eropuit met je gezin, lekker een dagje weg met je gezin, bijvoorbeeld een eindje fietsen met de kinderen en stoppen om te spelen bij een leuke speeltuin of speelbos? Of zoek je een super leuk kinderfeestje? Go-Kids heeft alle actuele eropuit tips met kinderen op de website en ook de gratis activiteiten voor kinderen.

Wil je naar de film of naar het theater met de kinderen? Ook op het gebied van kunst, cultuur en sport is er zoveel te doen voor gezinnen met kinderen in Eindhoven en omgeving! Via Go-Kids vind je heel makkelijk en snel de juiste informatie voor een leuk en bijzonder uitstapje. Kijk ook eens in de Go-Kids agenda wat voor speciale activiteiten er allemaal gepland worden in de regio!

Wie is Maike van Go-Kids Eindhoven?

 Ik, Maike Kanen, ben de regiomanager van Go-Kids Eindhoven en het gezicht van deze regio. Samen met mijn vriend en dochter Eva (2013) woon ik in Eindhoven. Ik ben geboren en getogen in deze mooie stad en ken de stad dan ook op mijn duimpje. Nadat ik ruim 12,5 jaar heb gewerkt bij Maxi-Cosi in Helmond was ik toe aan een nieuwe uitdaging en toen Go-Kids op mijn pad kwam wist ik het meteen. Dit wil ik doen! Sinds 1 juni 2022 ben ik dan ook de trotste eigenaar van Go-Kids Eindhoven.
Dit past perfect bij mijn andere bedrijf, De Themakist, waarin ik goed gevulde themakisten verhuur voor kinderfeestjes. Én, multi-passionate als ik ben, heb ik ook een voorliefde voor Astrologie. Ik wilde al jaren iets meer doen met mijn meer spirituele kant. Daarom heb ik een opleiding tot astroloog gevolgd en werk ik sinds kort ook geboortehoroscopen uit voor mensen. 
Een bezig bijtje zoals jullie kunnen lezen! 

Maar het allerleukste van zelfstandig ondernemer zijn is toch wel het kunnen plannen van je eigen tijden waardoor ik extra veel tijd kan doorbrengen met mijn dochter. We gaan er graag samen op uit en hopen jullie via Instagram en Facebook te inspireren met de leukste tips in de regio.

Volg je Go-Kids Eindhoven ook op Facebook en Instagram?

Ik hoop dat Go-Kids je helpt bij het vinden van dat kindvriendelijke uitje en of activiteit waar je naar op zoek was. Verrassend, ontzorgend, en leuk! Ook via Facebook en Instagram houd ik je op de hoogte van de leukste activiteiten in regio Eindhoven.

Vind je dat jouw kinder- of gezinsactiviteit niet mag missen op deze site, laat het dan snel weten via maike@go-kids.nl of 0611141214

En, natuurlijk, eropuit tips zijn meer dan welkom!

Graag tot ziens op Go-Kids!

Liefs,
Maike ☀️

 

Log In