Welkom bij Go-Kids Drenthe!

Wat is Drenthe een prachtige provincie en wat is er veel te doen voor kinderen! Leuk dat je onze website bezoekt! Ontdek de natuur, vier de geweldigste kinderfeestjes, bezoek een pretpark, dierentuin, museum, bezoekerscentrum… er is genoeg aanbod voor iedereen. 

Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Lianne, ik ben getrouwd en wij hebben 2 zoons (2012 en 2014). Ik hou er enorm van om leuke uitjes met het gezin te doen en originele plekjes te zoeken waar we ons met de kinderen kunnen vermaken. We gaan veel dagjes uit en gaan ook graag op vakantie en kamperen in Nederland.

Sinds mei 2020 ben ik al betrokken bij Go-Kids, eerst als ambassadeur van de regiomanager van Utrecht & Amersfoort en sinds mei 2021 ben ik zelf Regiomanager van die regio geworden. Want hoe leuk is het om de leukste kindvriendelijke organisaties te ontdekken en dus van je hobby je werk te maken? Omdat ik veel in Drenthe kom en dit een prachtige provincie vind, heb ik in februari 2023 ook deze regio overgenomen. Een mooie stap om nog meer te gaan betekenen voor deze leuke organisatie en natuurlijk voor alle kinderen en (groot)ouders/verzorgers in de regio! 

In Drenthe ga ik op zoek naar alle leuke uitjes voor kinderen tot en met 12 jaar. Uiteraard zijn dit dagactiviteiten, maar ook kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurants, (sport)clubs en winkeladresjes. Daarnaast is cultuur ook een aspect waar ik aandacht aan ga besteden, zoals film, musea en theater.
De regio is groot en er is meer dan genoeg te ontdekken. Zoek je een leuke activiteit in Assen, Emmen, Coevorden, Hoogeveen of Meppel (en omringende dorpen), dan ben je hier aan het juiste adres!

We testen als gezin regelmatig uitstapjes in Drenthe om daar vervolgens onze ervaringen over te delen. Je hoeft dus niet langer zelf het internet af te zoeken naar leuke activiteiten voor kinderen in Drenthe, op Go-Kids Drenthe heb je snel en gemakkelijk overzicht van alle kindvriendelijke activiteiten, kinderuitjes en kinderfeestjes in deze omgeving. 

Volg Go-Kids Drenthe ook op Facebook en Instagram om goed op de hoogte te blijven van de leukste activiteiten. Ik hoop je telkens te verrassen!

Heb je vragen, tips of wil je je ervaringen delen, dan hoor ik het heel graag! Je kunt me bereiken op drenthe@go-kids.nl.

 

Log In