Stakingstips!

Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari staken veel juffen en meesters in het onderwijs en dat betekent: de scholen gaan dicht, de kids hebben een extra dag vrij. Een mooie kans op er lekker op uit te gaan. Veel bedrijven verruimen op deze dag hun openingstijden en/ of hebben een leuke aanbiedingen voor alle kinderen die een extra dagje vrij hebben.

Wat ga jij doen met de kinderen tijdens de stakingsdag? Bekijk onze tips voor leuke activiteiten in Friesland:

Staken = Film kijken

In de bios! Kom naar de speciale voorpremières van "Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn" en "De Grote Slijmfilm" bij Pathé Leeuwarden! De bioscoop is zowel de donderdag als vrijdag geopend vanaf 10:30 uur voor de leukste en gezelligste kinderfilms! Kijk voor het programma op pathe.nl/leeuwarden

Staken = Springen

Kom jumpen met korting bij indoor trampolinepark Street Jump Leeuwarden. Tijdens de staking kun je hier 3 uur lang trampoline springen, onbeperkt limonade en water drinken en krijg je ook nog friet met een snack voor €19,95 per persoon! 

Staken = Zwemmen
  •  Op donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari is Optisport Zwem- & Recreatiebad It Rak (Sneek) is extra geopend voor vrij zwemmen van 12:00 tot 16:00 uur. En de entreeprijs is € 2,50!

  • Het Optisport Tolhuisbad (Dokkum) hanteert tijdens de staking een speciaal actie tarief van €3,90 per persoon. Op 30 januari is het recreatiebad geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Beide baden vanaf 13:00 uur. En op vrijdag 31 januari zijn beide baden geopend van 13:00 tot 18:00 uur
Staken = Binnen Spelen!

De weersvoorspellingen tijdens de landelijke stakingsdagen beloven niet veel goeds dus hierbij nog meer binnen speel tips:

  • Speel- Dierenpark Sanjesfertier is extra geopend op donderdag 30 en vrijdag 31 januari de hele dag geopend van 10:00 - 18:00 uur Kom spelen en genieten van de winterse gezelligheid!

  • Dagje vrij? Op naar de Naturij! Kom spelen op Kinderboerderij De Naturij in Drachten, ontdek de nieuwe Bokkenbistro, banjer door het Speelbos of duik de Speelhal in.

Overdekte speeltuinen:

  • Ontdek het Indoorspeelparadijs van Landal Esonstad! Deze speelhal is zeer ruim en netjes opgezet. De ruimte is verdeeld over verschillende speelzones, geschikt voor verschillende leeftijden! Vervelend is hier onmogelijk, voor jong en iets ouder! 
  • Ga op 30 of 31 januari naar Ballorig Sneek en bestel een Kidsbox! In deze Kidsbox zit een Valentijnskaartje waarmee je op Valentijnsdag je vriendje of vriendinnetje gratis mee mag nemen! (op vertoon van dit kaartje) Let op, het Valentijnskaartje is alleen te verkrijgen op 30 en 31 januari en te besteden op 14 februari!

  • De Monkey Town Speelparadijzen in Franeker, Leeuwarden en Wolvega zijn vanwege de aangekondigde staking in het onderwijs zowel donderdag als vrijdag geopend vanaf 9 of 10 uur (verschillend per vestiging) tot 18:00 uur
TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips voor uitjes met kinderen in je mailbox ontvangen?
Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Friesland