Oude Slingeweg 4, 9204 WS Drachten

Dagje vrij? Naturij!

Familiepark De Naturij is de grootste kinderboerderij (en meer) van Friesland! Met 7 hectare speelplezier is er voor iedereen wat te beleven. Bezoek de kinderboerderij, leef je uit in de grote speeltuin of struin door het Speelbos. En wat dacht je van een bezoekje aan het Reptielenhuis! 
Toe aan een pauze? Dat kan in het restaurant (met terras) waar allerlei lekkere dingen te krijgen zijn, van friet en snacks tot broodjes gezond en huisgemaakte soep. 

Natuurpret voor iedereen op

De Naturij!

Zoveel dieren op de Kinderboerderij, je raakt niet uitgekeken! Huppel samen met de konijnen door de Naturijnenburcht, klim en knuffel met de geiten in de Bokkenbistro, maak een ritje op een pony, zwaai naar onze eigen Naturij koe Arja, bezoek onze gezellige varkens Suuf en Soof en alle andere leuke en bijzondere dieren. Daarnaast is er nog een Speelbos waar van alles te beleven is. Zo is er het Kabouterpad, de kabelbaan, het Blotevoetenpad en nog zoveel meer. 

Heerlijk buiten én binnen spelen 

Wees een piraat op een echt piratenschip, beklim de klimtoren of race rond in de Verkeerstuin. Of je nu lekker vies wordt in het zand, klimt, schommelt of draait totdat je duizelig bent, alles kan en mag op De Naturij. 

De indoor speelhal is een overdekte speelplek voor eindeloos klimmen en klauteren terwijl ouders en opa’s en oma’s een oogje in het zeil houden onder het genot van een kop koffie met wat lekkers. Voor de aller-allerkleinsten is er een soft play mat. Reserveren voor de indoor Speelhal is verplicht!

Reserveer hier je tijdslot voor de SPEELHAL

Een rolstoelvriendelijk familiepark

De Naturij is rolstoelvriendelijk en er zijn diverse speeltoestellen, waaronder een rolstoeldraaimolen. De Naturij wil graag dat álle kinderen leuk met elkaar samen kunnen spelen. Bij De Naturij kun je zelfs gratis een struinrolstoel lenen zodat je ook op de onverharde paden kan.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor