Jouw bedrijf op Go-Kids?

Is jouw bedrijf kindvriendelijk en wil je hem graag toevoegen aan Go-Kids? Dat kan! Als lid van Go-Kids staat niet alleen jouw bestemming op ons platform, maar doe je ook mee met ons uitgebreide promotionele programma en acties. Er zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk, dus mail ons voor een passend aanbod. Staat je bedrijf al op Go-Kids? Dan heeft Go-Kids jouw bedrijf met een basis vermelding geplaatst. Wil je weten wat voor lidmaatschappen er mogelijk zijn? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. Mail ons op info@go-kids.nl voor de mogelijkheden.

Als lid van Go-Kids heb je verschillende mogelijkheden

Go-Kids adviseert en denkt graag met je mee over regionale kidsmarketing. Met ons eigen platform, social media kanalen, ticketing en nieuwsbrieven bereiken wij miljoenen gezinnen per jaar en kennen als geen ander deze doelgroep. Met behulp van unieke content en een op maat gemaakt promotieplan en kalender helpen wij je graag met het bereiken van deze mooie doelgroep. Wij kunnen bovendien adviseren over jouw eigen kidsprogramma, aanbod, events en kinderfeestjes.

Het Go-Kids platform biedt een online regionaal platform waar alle kindvriendelijke activiteiten, kinderfeestjes, clubs en uitjes voor kinderen tm 12 jaar goed in beeld worden gebracht. Met een heel direct en hoog kwalitatief bereik richting de doelgroep door een kidsmarketing lidmaatschap en samenwerking aan te gaan met Go-Kids.

Ons publiek bestaat o.a uit (jonge)gezinnen, ouder(s)en en opa's en oma's.  In 2023  bezochten maar liefst meer dan 2,45 miljoen personen ons Go-Kids platform die samen meer dan 5 miljoen pagina's bekeken. Eind 2012 is Go-Kids in regio Zwolle gestart en inmiddels is Go-Kids actief door heel Nederland. Met gemiddeld 200.000 maandelijkse website bezoeken, >160.000 social media volgers en meer dan 45.000 nieuwsbrieflezers is Go-Kids een grote speler als het gaat om het bereiken van de doelgroep gezinnen met kinderen. 

Met Go-Kids sta je sterk in de regio. 

Log In