Het stoerste indoor trampolinepark in Friesland

Kom jumpen in het meest complete park van Friesland! Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen

Er is ruim 2000m2 Jump Fun! Verdeeld over 8 verschillende ruimtes:
- In de Street Jump- Main Fun Area kun je vrij springen van de ene naar de andere trampoline
- Het Ninja Parkour daagt je uit op coördinatie, behendigheid en snelheid. Als het niet lukt val je in de zachte foampitten en kun je het opnieuw proberen
- De Big Airbag mag je beschouwen als een gigantisch opvangkussen. Je kan er zowel trickshots uitvoeren als salto’s uitproberen vanaf één van de drie verschillende hoogtes
- In de Dunk Area & de Dodgeball Area kun je als jumper je techniek en skills oefenen met dodgeball (trefbal) en basketbal
In de half pipe area kan worden gesprongen op schuine trampolines.
- Op de High Performance Walk Wall kun je al je creativiteit als ‘free runner’ kwijt.
- De Jump Carrousel, net als in het bekende TV programma ‘wipe out’! Blijf als laatste staan op de jump carrousel

Veiligheid boven alles!

Tijdens het jumpen is het verplicht om jump sokken te dragen. Deze jump sokken hebben super veel grip en zijn speciaal gemaakt om veilig te kunnen jumpen. De sokken kunnen worden gewassen in de wasmachine en zijn de volgende keer weer te gebruiken, vergeet ze niet mee te nemen. De jump sokken kosten €2,50 per paar en zijn online te verkrijgen of op de vestiging.

De 'jump masters' doen er alles aan om de veiligheid te waarborgen, om die reden hebben ze allemaal een EHBO cursus gevolgd en worden ze goed geinstrueerd door de leiding.
Vooraf aan iedere Jump sessie teken je een ‘Aansprakelijkheids-- en Vrijwaringsformulier’. (ook wel een Waiver genoemd). Dit kan zowel bij de aanschaf van een online ticket als op locatie. Lees alle instructies en regels zorgvuldig door.

Mini Jumpers

De minimale leeftijd voor het betreden van de trampolines is 7 jaar. In het geval van twijfel, houden wij ons het recht voor om naar je legitimatie te vragen. Nog geen 7 jaar? Kom dan naar Mini Jump op de woensdag- en/ of vrijdagmiddag vanaf 13:00 tot 14:30 uur. En ook op de zaterdag- en zondagochtend van 10:00 tot 11:00 uur is er ruimte speciaal voor de kleinste jumpers, van 4 tot en met 6 jaar. Reserveer snel je plekje!

Praktische informatie

Street Jump Leeuwarden beschikt over complete horeca faciliteiten, met een gezellig terras met zicht op alle jump area’s. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen.

Ondanks dat het een groot park is kan het soms enorm druk zijn. Daarom is het verstandig om vooraf online te reserveren. En zorg ervoor dat je een half uur van tevoren aanwezig bent, dan heb je genoeg tijd om je bandje en sokken te ontvangen, je om te kleden en instructies te krijgen. Er zijn kleedkamers en kluisjes aanwezig waar je voor €0,50 al je spullen veilig in kan opbergen. Parkeergelegenheid is gratis rond de vestiging.

Vette trampoline tricks en stunts leren? Volg de een Stunt & Tricks cursus!