Skânserwei 28, 9133 DV Anjum

Een dagje uit aan het Lauwersmeer

Het indoorspeelparadijs is ook voor alle gezinnen uit de regio toegankelijk, niet enkel voor ouders en kinderen die op het vakantiepark verblijven. 

Landal Esonstad ligt vlakbij de elfstedenstad Dokkum, in het Lauwersmeergebied op nog geen 45 min van Leeuwarden. Combineer een dagje uit in naar dit mooie indoorspeelparadijs met een lekkere rondje Pitch & Putt golf een lekkere lunch of een bakje koffie in één van de restaurants en het uitstapje is compleet!

Mooie én grote indoorspeeltuin in nautisch thema

Landal Esonstad is omringd door water en dat is in dit indoorspeelparadijs ook niet te missen, de gehele binnen speeltuin is in een prachtig nautisch thema gebouwd. De speeltoestellen en overige aankleding zorgen voor een echt watersport gevoel. Het gehele vakantiepark is ook deze manier ingericht, als een oud Fries vestingsstadje. Zowel de stadspoort van het vestingstadje Esonstad als de verschillende accommodaties van dit Landal vakantiepark zijn nagebouwd in het speelparadijs. Natuurlijk zijn ook de boten zijn als elementen aan het speelparadijs toegevoegd.

Deze indoorspeeltuin is zeer ruim opgezet, er is ongeveer 900 m2 aan speelruimte voor de kinderen.  Alle ruimte is verdeeld over verschillende speelzones.

De allerkleinsten kunnen zich vermaken in, op en rond de dijk waar zij op verschillende manieren kunnen kruipen, klauteren en glijden. Voor kinderen in de leeftijdscategorie van 3 tot 6 jaar biedt de grote softplay structuur met ballenbak veel klim en klauter vermaak. Kinderen vanaf zo'n 6 tot 12 jaar kunnen spelen op de power tower, de wiebelladder, de grote familieglijbaan, de legohoek of op de vele grote trampolines welke naast en achter elkaar geplaatst zijn en ook tegen de muur aan, zodat je van de ene naar de andere trampoline kunt jumpen.

De oudste kinderen hebben een eigen verdieping! Op de etage is een ruimte gecreëerd met een footpool pannaveld en een ronde tafeltennistafel waar zij met al hun vrienden een potje kunnen tafeltennissen. Hierna kunnen zij lekker chillen in de relaxhoek.

In de aparte Fun & Entertainmentruimte kunnen kinderen alleen of samen met hun ouders actief en creatie bezig zijn, hier worden zowel begeleide als onbegeleide activiteiten georganiseerd.

Bekijk de video met beelden van het vestingstadje en het indoorspeelparadijs:

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor