Winteropenstelling Kameleondorp Terherne

Winteropenstelling Kameleondorp Terherne

Een winterse middag vol plezier in het Kameleondorp in Terherne

Vanaf 15 december 2018 tot en met 10 maart 2019 is de Kameleon alle weekenden en reguliere schoolvakanties geopend van 12.00-17.00 uur. Dus ook in de kerstvakantie geopend voor een middagje uit van 12:00 tot 17:00 uur (m.u.v. 1e kerstdag en nieuwsjaarsdag). 

De middag begint in Kameleoncafé Vrolijk , hier wordt uitgelegd wat je allemaal kunt gaan doen. Ook kun je hier natuurlijk iets te drinken of een hapje eten kopen.

Beleef ook binnen de spannendste avonturen

Ga eerst naar Lenten, het dorpje waar Hielke en Sietse woonden, dit is binnen in de Kameleonboerderij nagebouwd. Na het bezoek van een professor is er hier van alles aan de hand, het is een toestand...  Overal, maar dan ook echt OVERAL duiken koffers op mét vreemde inhoud op... En nog veel erger; Lenten dreigt te overstromen! Speur mee naar deze vreemde koffers, kraak de code en los het mysterie op!

Of kom spelen in het Wapen van Lenten, een groot én overdekt boerenerf. Je vindt hier allemaal oud-Hollandse spelletjes, met fratsen; denk aan een sjoelbak van 5 meter, jenga waarbij een helm op moet en meer vermaak. Voor de jongsten is er een kleuter- en peuterhoek waar zij zich goed kunnen vermaken. Tegen een kleine vergoeding is een kopje koffie te verkrijgen, of wat anders, en je kunt hier je eigen portie poffertjes bakken! 

Je kunt ook zelf smeden bij smederij Klinkhamer, hier maak je, je eigen platslaplaatje! Kun je geen genoeg krijgen van de Kameleon? Bezoek dan ook de nieuwe filmzaal, hier zie unieke beelden van de Kameleon. 

Kortom een middag vol vermaak! Je kunt vooraf, online, alvast kaartjes kopen.