Telekids Musicalschool - Zingen, dansen en acteren voor iedereen!

De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

We laten alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 9 jaar. Grote broer RTL Talent Academy heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 10 t/m 18 jaar. 

Volg een proefles bij de Telekids Musicalschool in Leeuwarden!

In Leeuwarden wordt lesgegeven op vrijdag in dansschool Dance Company 058 aan de Huizumerlaan 59, 8934 BD in Leeuwarden. De lestijden zijn als volgt:

  • Mini’s (4 t/m 6 jaar): 15.00 – 16.00 uur
  • KidsClub (7 t/m 9 jaar): 16.00 – 17.30 uur
  • TeensClub (10 t/m 14 jaar): 17.30 – 19.00 uur

Aanmelden proefles:

Proeflessen zijn mogelijk vanaf 2e week september. Je kunt je aanmelden voor de groep van je keuze d.m.v. het invullen van in dit formulier. Je krijgt dan een uitnodiging om de proefles te volgen. Ga voor meer informatie en inschrijven voor een proefles naar de website van de Telekids Musicalschool.