Het Peuterfestival is een bruisend evenement in het theater speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar

Muziek, zang, dans, toneel; alles komt voorbij. Samen met ouders, opa en oma, tante, oom of oppas kunnen de peuters er naar verschillende fantasievolle voorstellingen. Het Peuterfestival komt dit keer mede tot stand door een bijzondere samenwerking met WNF-Bamboeclub, de club voor kleine natuurontdekkers van het Wereld Natuur Fonds. De peuters maken kennis met theater, de natuur en de dieren in en rondom het oerwoud. 

Wat is er heerlijker dan een theater binnen te stappen, dat speciaal voor jou is veranderd in een tropisch oerwoud ? Overal exotische bomen, planten en bloemen. Danst daar een vlinder? Kijk, een aap op zoek naar een banaan. Er valt zoveel te ontdekken. Er komt een leeuw uit de savanne op visite, waarmee je lekker kunt stoeien. En er is zelfs een in het oerwoud verdwaalde puzzelgiraffe. En wat dacht je van lekker languit in een te gek apennest? Alles kan en alles mag!

Het programma deze dag is:

Om 9:30 & 10:30 uur: 'Over een kleine mol...' (2+) (Uitverkocht)
Om 13:30 uur: 'Bang mannetje' (4+) (Uitverkocht)
Om 15:00 uur: 'De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen (5+) (Info & Tickets)

Voor en na de voorstellingen kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in een exotisch speelparadijs. Voor de binnenspeeltuin zelf geldt: gratis entree!