Zoek samen met jouw gezin het avontuur op tijdens ‘Night of the Jungle’ en laat je onderdompelen in een spectaculaire junglebeleving. Baan je een weg dwars door de tropen, voer de reusachtige riviermonsters en speel tot in de late uurtjes in het Mangovebos Speelparadijs. Zodra de schemer zijn intrede doet, breekt er namelijk een nieuw avontuur aan en ben jij onderdeel van een spectaculaire jungletransformatie. De steeds feller wordende kleuren, de ritmische drumbeats en de mystieke lichteffecten brengen het Caribische avondleven tot leven en vormen een magische afsluiter van jouw jungle-avontuur!

Tijdens ‘Night of the Jungle’ is het gehele park geopend tot 20:00 uur.

Night of the Jungle bezoeken kan op zaterdag 20 & 27 november en van 2 t/m 8 januari 2022. Het gehele park is tijdens deze dagen geopend tot 20.00 uur. De warme keuken van het restaurant is geopend tot 19.30 uur.

Verlichte wereld

Zodra de eerste dieren zich terugtrekken voor de nachtrust en de tropische planten verdwijnen in de schemer lijkt de jungle zich op te maken voor een rustige nacht, maar niets is minder waar. Nog voor dat het echt donker is, hoor je tussen de bomen de eerste tropische klanken en barst het kleurrijke avondleven los.

In de maat van de opzwepende trommelbeat verandert de jungle in rap tempo van een groene oase, naar een mystieke wereld vol bijzondere lichteffecten. Volg de speciale route uitgezet met duizenden lichtjes en bewonder hoe de nachtvlinders vrolijk door fladderen, swing mee met de Caribische livemuziek en ervaar dat de papagaaitjes zelfs in het schemer een cupje nectar kunnen vinden.

Familieshow ‘CoCo Nuts’

Maak je tijdens de gloednieuwe jungleshow ‘CoCo Nuts’ op voor een spectaculaire reis door het Caribische gebied. Wanneer je nog niet gek van de tropen was, dan ben je het na deze spannende familieshow wel. Indrukwekkende leguanen, de kenmerkende tropische smaakmakers en de schatten van de onderwaterwereld laten jou wegdromen naar een tropische vakantiebestemming. Maar wees op je hoede! Voor je het weet kruipt er een meterslange slang of harige spin voorbij.

De nieuwe jungleshow ‘CoCo Nuts’ is op de volgende dagen te bewonderen:

Zaterdag 20 november | 14:00, 17:30 en 19:00 uur

Zaterdag 27 november | 14:00, 17:30 en 19:00 uur

Zondag 2 t/m zaterdag 8 januari 2022 | 14:00, 17:30 en 19:00 uur

De jungleshow duurt ongeveer 20 minuten. De show wordt opgevoerd in het Jungletheater (ingang grenst aan het Mangrovebos Speelparadijs) en is gratis te bezoeken op vertoon van een geldig dagentreebewijs.

Tickets reserveren

Een kaartje voor ‘Night of the Jungle’ kost € 14,50 voor volwassenen en voor kinderen van 2 t/m 12 jaar € 8,50. Met dit kaartje kun je de Orchideeën Hoeve zowel overdag als ’s avonds bezoeken. Kinderen tot en met 2 jaar en jaarkaarthouders hebben gratis toegang.

Let op: het is noodzakelijk om vooraf je bezoek te reserveren.