UPDATE: Nieuwere maatregelen voor onderwijs, horeca en sport!

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden (niet voor hotels) en sport- en fitnessclubs.

Lees het volledige bericht op https://www.rijksoverheid.nl/

---------------------------------------------------------------------------------------------

Gaat het uitje of evenement nog wel door?!

Op 12 maart heeft de overheid een advies uitgesproken met betrekking tot het bezoeken van evenementen en bedrijven, vanwege de huidige situatie met het Corona / COVID-19 virus in Nederland.

Doordat het onverstandig is met grote groepen mensen (meer dan 100 personen) bij elkaar te zijn, worden veel evenementen afgelast, verplaatst of aangepast. Ook recreatiebedrijven waar normaal gesproken grote groepen mensen samen komen zijn genoodzaakt aanpassingen te doen. Iedereen pakt dit op zijn eigen manier op: er blijven bedrijven open die het maximale bezoekersaantal flink hebben teruggeschroefd, en er gaan bedrijven dicht tot nader bericht. 

LET OP
Check bij elk evenement of het doorgaat en bij ieder uitje of het bedrijf zij open zijn en/ of hun maximale bezoekersaantal flink verlaagd hebben!

Door het grote aantal wijzigingen in geplande activiteiten en de continue ontwikkeling is het voor ons momenteel onmogelijk alle evenementen up-to-date te houden met de laatste status, hoe graag wij ook onze informatie kloppend zouden willen hebben. We adviseren je daarom om voordat je op pad gaat eerst de website of de Facebookpagina van je bestemming te bekijken. 

Wij wensen iedereen die op welke manier dan ook door het coronavirus getroffen is heel veel sterkte toe.