Kom naar de Kinderdierendag op De Naturij

Met leuke extra activiteiten voor kinderen en maak kans op een gratis VIP jaarabonnement tijdens de Kinderdierendag (er worden 5 abonnementen weggegeven!)

Kom kijken bij de super gave speurhonden demonstraties van Speurhond Friesland! Breng een bezoekje een de dierenambulance De Wouden, ga langs bij de  dierenartsen van A7 Noord tijdens het knuffelspreekuur, bewonder de bijzondere reptielen van Repticura en maak kennis met het WereldNatuurfonds en IVN. Verder zijn er leuke spelletjes te doen en natuurlijk zijn De Naturij dieren te bewonderen en te aaien. Én op deze dag verloot De Naturij maar liefst vijf keer een VIP abonnement onder degenen die deze dag een entreekaartje kopen of een abonnement aanschaffen of verlengen!

Er is zoveel te zien en doen zorg dat je erbij bent op zondag 3 oktober 2021 van 10:30 tot 15:30 uur!

De Naturij voor iedereen: Kinderen samen laten spelen en van De Natu(u)r(ij) laten genieten

PS.: Wist je dat De Naturij is genomineerd voor de ANWB verkiezing ‘Leukste uitje van Nederland’! Dat betekent dat De Naturij het leukste uitje van heel Friesland 2022 kan worden, ben je het daarmee eens?! Klik dan op deze link om naar de stempagina te gaan: Stemmen op De Naturij – Leukste uitje