Met kinderen naar de bioscoop 

Zijn de kids 11 jaar of jonger? Dan kun je met het Pathé Kinderticket voor slechts € 6,50 (exclusief toeslag 3D film € 1,50) naar de film bij Pathé! Het Pathé Kinderticket is alle dagen van de week geldig voor reguliere voorstellingen. Bijna iedere week komen er wel nieuwe films in de bioscoop!

Tijden & Tickets Pathé Leeuwarden

Dit zijn de kinderfilms die vanaf zondag 6 juni 2021 weer draaien in Pathé Leeuwarden:

Pieter Konijn op de vlucht

Pieter Konijn is gebaseerd op de personages van Beatrix Potter. In Pieter Konijn op de vlucht is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden. Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. 

Tom & Jerry (NL)

Tom en Jerry’s nieuwe avontuur op het witte doek is een verbluffende combinatie van klassieke animatie en live-action. De twee wagen zich op nieuw terrein en worden gedwongen tot iets ondenkbaars… ze moeten samenwerken! Als Jerry op de avond voor ‘de bruiloft van de eeuw’ in het chicste hotel van New York trekt, huurt de wanhopige bruiloftsplanner Tom in om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel en haar carrière te ruïneren. Maar al snel doet zich een nog groter probleem voor: een verduiveld ambitieuze hotelmedewerker heeft het op ze alle drie gemunt. De strijd tussen twee van de bekendste rivalen laait weer op in Tom & Jerry van regisseur Tim Story.

Buurman & Buurman: Bakken en Grillen!

Buurman & Buurman zorgen weer voor veel chaos in hun nieuwe avontuur! Dit keer bedenkt het onhandige duo originele oplossingen voor het maken van eten, alleen gaat dat niet altijd even makkelijk… Zo besluiten de buurmannen een barbecue te organiseren, maar hoe doe je dat als de grill niet goed werkt? Dan maak je er toch zelf een! Ook wordt er op een originele manier ijsblokjes en brood gemaakt. Als de klunzige buurmannen na het kijken van een eigen gemaakte 4D -film weer aan het werk gaan en de garagedeur willen maken, sluiten ze zichzelf op. Kortom: er is weer ontzettend veel te beleven met de vrolijke buurmannen. Bekijk het allerlaatste avontuur nu in de bioscoop, a je to!

Buurman & Buurman: Bakken en grillen -Trailer & Laatste nieuws - Pathé

K3: Dans van de Farao

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album laten zien en horen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes.  Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

K3: Dans van de Farao -Trailer & Laatste nieuws - Pathé

Deze kinderfilms komen vanaf woensdag 30 juni  in Pathé Leeuwarden:

De Kameleon aan de ketting

Release: 30-06-2021

Dit keer krijgt de tweeling het wel erg zwaar als van rijkswegen wordt besloten dat de Kameleon “aan de ketting” moet. Immers, die prachtige en supersnelle boot van de broers draait op diesel en dat is verboden. Op hetzelfde moment worden er bij een Zorgboerderij in de buurt van het dorp Lenten een groot aantal dode dieren aangetroffen; en een jongen met een verstandelijke beperking Nando die beweert dat hij de dader is. Daar geloven Hielke en Sietse helemaal niets van… en samen met het punkmeisje Jossie zoeken ze naar de echte misdadigers.

 

De Croods 2: A new age / Een nieuw begin*

Release: 30-06-2021
DreamWorks Animation nodigt je uit op een nieuw avontuur terug in de tijd met The Croods: A New Age. De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.

In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

* In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a.: Matteo van der Grijn, Waldemar Torenstra, Saar van Koningsberger, Sanne Wallis de Vries, Tim Knol en Paula Majoor.

De Croods 2: Een nieuw begin (NL) -Trailer & Laatste nieuws - Pathé