Helaas is ook de bioscoop momenteel gesloten!

Gelukkig heeft Pathé Thuis een groot assortiment aan kinderfilms die je op elk moment van de dag kan bekijken! 

Pathé kinderfilms voor thuis

Met kinderen naar de bioscoop 

Zijn de kids 11 jaar of jonger? Dan kun je met het Pathé Kinderticket voor slechts € 6,50 (exclusief toeslag 3D film € 1,50) naar de film bij Pathé! Het Pathé Kinderticket is alle dagen van de week geldig voor reguliere voorstellingen. Bijna iedere week komen er wel nieuwe films in de bioscoop!

Dit zijn de kinderfilms die momenteel draaien in Pathé Leeuwarden:

Cats & Dogs 3 Slaan De Pootjes Ineen!

Kan een team van onervaren agenten zorgen voor vrede tussen katten en honden?

Het is tien jaar na de totstandkoming van de Grote Vrede, een uitgebreid bewakingssysteem dat door katten en honden gezamenlijk ontworpen is met als doel de vrede te bewaren als er conflicten dreigen te ontstaan.

Maar dan worden er draadloze netwerken gehackt door een slimme slechterik. Door frequenties te gebruiken die alleen katten en honden kunnen horen, kan hij ze manipuleren en zo barst de wereldwijde strijd tussen beide diersoorten weer los. Een team van onervaren en onbeproefde agenten moet nu hun ouderwetse instinct gebruiken om weer voor vrede tussen katten en honden te zorgen.

K3: Dans van de Farao

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album laten zien en horen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes.  Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

Familiefilm De Expeditie van Familie Vos!

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste speurtocht voor hem achter heeft gelaten.

Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt. Teun komt erachter dat het gaat om opa's zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

Bings Kerstfeest en andere verhalen

In Bings Kerstfeest en andere verhalen nemen wordt je meegenomen naar het bos, om samen met Bing, Sula, Pando en Flop boombladtekeningen te maken. Wie denk jij dat de mooiste tekening maakt? Ook zie je de prachtige poppenkastvoorstelling van Bing & Sula. Zien we daar nou een Bijtosaurus?! Als die maar niet gaat brullen!

In de speciale kerstverhalen wordt Nicky voorgesteld. Nicky is het superschattige neefje van Sula en samen met Bing gaan ze cadeautjes open maken. Wat zou Bing krijgen? Bing wil heel graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar dan moet het wel gaan sneeuwen... Bing en zijn vriendjes hebben heel veel zin in kerst, jij ook?

Misfit 3 De Finale

Julia (Djamila), Nick (Niek Roozen) en Sterre (Jolijn Henneman) beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow.

Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans)! Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara (Nienke van Dijk). De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA's, te winnen.

Pahté filmagenda Go-Kids Friesland Misfit 3 De Finale

Tijden & Tickets kinderfilms Pathé Leeuwarden