Kidsfestival in de Lawei

Kidsfestival in de Lawei

Op het Kidsfestival kun jij je niet te vervelen!

Elke vakantie vindt het Kidsfestival plaats in theater & schouwburg De Lawei in Drachten. Ook in deze kerstvakantie is er weer van alles te zien en te beleven voor kinderen van alle leeftijden!

Kidsfilms

Je ziet natuurlijk de leukste kidsfilms tijdens het kidsfestival! Rust lekker uit in de overheerlijke filmzaalstoelen en geniet van de leukste films!
Hier vind je alle kidsfilms op een rijtje  

Voorstellingen

Ook de leukste voorstellingen ontdek je tijdens het Kidsfestival. Voorafgaand aan de voorstellingen mag je komen knutselen. Dit is geheel gratis, mits je een kaartje voor de voorstelling hebt. Alle knutselmomenten beginnen een uur voor aanvang van de voorstelling. Voor alles geldt: kom op tijd, zodat je op tijd klaar bent voor de voorstelling.Hier vind je alle voorstellingen.

Kunstroute Junior

Ontdek op speelse wijze alles over skûtsjes! Vaar vanaf de ingang aan de Reidingweg via de rubberbootroute richting de galerij. Hijs de fok, leer wat een Luiwagen, een berghout of een loefbijter is en win leuke prijzen met onze prijsvraag! Wist je trouwens al dat je tijdens de openingsuren van de galerij ook bootjes en de Skrûtsj-huiskamerdozen kan maken?
De Kunstroute Junior is open van dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur.