Jeugdcircus Saranti’s Kerstspektakel in het Schaaf City Theater in Leeuwarden

Jeugdcircus Saranti’s Kerstspektakel in het Schaaf City Theater in Leeuwarden

'Komt het zien bij Saranti’s Kerstspektakel!'

Jeugdcircus Saranti brengt een vrolijk Kerstspektakel voor jong en oud, groot en klein, een Kerstcircus om naar uit te kijken! De zaal en het toneel zijn sfeervol aangekleed in een warme Kerstsfeer en natuurlijk zal de Kerstman en z’n vrienden niet ontbreken!

Het jaar is weer omgevlogen en de Kerstman en zijn elven zijn weer in het land aangekomen en komen traditioneel weer langs bij het Kerstspektakel van Saranti. Naast een aantal acts uit de show ‘Oost West Circus Best’ van Saranti zelf zullen ook de uitgenodigde circusgasten het spektakel aanvullen met flitsende circusacts zoals jonglerend acrobatiek, koorddansen, diabolo, komische duoacrobatiek, stoere hoge en lage eenwielers, aerial hoop, trapeze, piramides bouwen, dans en nog veel meer.

Voor deze editie zijn er naast Saranti een aantal circusgasten uitgenodigd. Namelijk onze collega’s Kindercircus Okidoki uit Meppel, Jeugdcircus Santelli uit Groningen, Jeugdcircus Caroly uit Goor, Jeugdcircus Bombari uit Assen en Jeugdcircus Tubantino uit Oldenzaal. Met z’n allen zullen ze spectaculaire circusacts vertonen, gebracht in een sfeervolle kerstcircusvoorstelling.

Praktische informatie:

Deur open: 13:00
Start evenement: 14:00
Het Kerstspektakel duurt ongeveer 90 minuten met een pauze van 20 minuten.


Tickets kosten in de voorverkoop: € 8,00
en aan de deur € 10,00

Voorverkoopadressen: VVV Leeuwarden, Primera Cambuurplein en Troelstraweg, Blomke fan Romke, BigBadWolf Records, The Saint en Jumbo Snekertrekweg
en online via: https://www.schaafcitytheater.nl/bestellen/sarantis-kerstspektakel/