Een wandeltocht over de landerijen en de boerderij, langs de koeien, kalfjes en kippen...

Helaas moeten de kinder- en speelboerderijen nog even gesloten blijven, maar dat betekent niet dat jij je kinderen nu niet kennis kunt laten maken met het leven op de boerderij. Gelukkig kun je nu bij Boer Barts’s Speelboerderij; wandelen over het Boerenpaad* met een virtuele rondleiding over het leven op de boerderij.

Coronaproof de boerderij van Boer Bart van dichtbij beleven!  

Je komt langs de kipcaravan, kalfjes, groentetuin, waterval en het stiltebankje. Overal vind je QR codes waar Boer Bart en zijn vrouw Rianne filmpjes achter hebben gezet, waarin ze uitleggen wat je ziet op die plek. Je mag eieren rapen, de kalfjes melk geven en na afloop spelen op de speelboerderij. De heerlijke huisgemaakte taart en koffie in speciale warmhoud bekers staat voor je klaar! (wel even vooraf reserveren!)

Bij de boerderij kun je voer halen voor de kippen en een doosje voor de eieren. Melk voor de kalfjes en een picknick voor jezelf.

Praktische informatie:

  • Duur van de wandeling is ongeveer: 2 uren
  • Te boeken op vrijdag, zaterdag, zondag tijdens vakanties tussen 9:40 uur en  17:00 uur.
  • Prijs gezin: € 10,-
  • Bij te boeken: Koffie, thee en Taart te gean  
  • Handig: Laarzen aan, schoon setje kleren en handdoek meenemen!
  • Onhandig om mee te nemen: De hond** en een kinderwagen

Het Boerenpaad reserveren

* Het boerenpaad is het pad die de koeien lopen om te gaan grazen in de weilanden. Het is het pad die de boer aflegt om te kijken hoe het met de dieren gaat. 

** Over de hond: Je loopt langs/door de koeien, haalt eieren bij de kippen. En je kijkt uit over een weidevogel gebied. Dan is het niet handig om de hond mee te nemen.