Hemelvaart | Circusfestival Schier op Schiermonnikoog

  • van:  30 mei 2019 10:00
  • tot:  1 juni 2019 17:00
Hemelvaart | Circusfestival Schier op Schiermonnikoog

Tijdens het Hemelvaartweekend barst er een circusfeest los op Schiermonnikoog!

Circus workshops

Op vrijdag 31 mei kun je meedoen aan circus workshops op Schiermonnikoog, gegeven door de artiesten van circussen Saranti, Santelli en Okidoki. Alle kinderen, dus ook als je op Schiermonnikoog op vakantie bent, zijn welkom bij deze circusinstuif!

Praktische informatie vrijdag 31 mei:

Tijdstip: 10.00 tot 12.00 uur
Locatie: Grasveldje op de Langestreek, naast restaurant Wantij
De toegang is gratis

Circusfestival Schier

Op zaterdag 1 juni geven de Jeugdcircussen Saranti uit Leeuwarden, Santelli uit Groningen en Okidoki uit Meppel circusvoorstellingen tijdens 'Circusfestival Schier'. Maar als eerste geven de Schiermonnikoger Kids een voorstelling, op zaterdag 1 juni om 11:00 uur. Zij hebben na hard trainen die week een vermakelijke voorstelling gemaakt met ondersteuning van trainers van de drie circussen.
Om 13:30 en 15:30 uur zijn de circustalenten van de drie circussen aan de beurt met spectaculaire acts zoals doeken in de lucht, acrobatiek in de piste, rondvliegende ballen en rondrijdende eenwielers.

Praktische informatie zaterdag 1 juni:

Toegang: Is GRATIS voor iedereen en vooraf kunnen de kinderen zich GRATIS laten schminken bij Schminkstand 'Kwisje Kwasje' en worden de toeschouwers verwelkomt door fraai uitgedoste steltlopers.
Locatie: De voorstellingen vinden plaats, in een echte circuspiste, aan de Langestreek, naast restaurant Wantij.